Închide meniul
Foto

Aventura America Express – Drumul Aurului are marea premieră în această seară la Antena 1!

Publicat: 15 ianuarie 2023, 11:57

Aventura America Express – Drumul Aurului are marea premieră în această seară la Antena 1!

Aventura America Express – Drumul Aurului are marea premieră în această seară la Antena 1!

Antena 1

  • Aventura America Express – Drumul Aurului are marea premieră în această seară la Antena 1!

Cel mai așteptat reality show din România, America Express – Drumul Aurului, începe la Antena 1 cu o premieră maraton: în această seară, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30. Cursa începe în inima fierbinte a Americii Latine!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele 9 perechi de concurenți traversează Atlanticul și pornesc pe un drum misterios și magnific: Drumul Aurului. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura America Express. Traseul va continua, pe parcursul competiției, spre inima civilizației Maya, prin junglă, dar și prin orașe ce au păstrat parfumul erei coloniale, în Guatemala. Țara smaraldelor, a cafelei, a celor mai fericiți oameni dar și a periculoaselor carteluri de mafioți, Columbia este a treia țară de pe ruta America Express. Zi după zi, săptămână după săptămână, cu doar 1 euro pe zi, fără transport, fără cazare, concurenții își vor testa limitele și vor trăi cea mai intensă experiență, vor explora locuri fascinante, cu o spiritualitate bogată, descoperindu-le tradițiile și întregul mix de arome și culori ce alcătuiesc specificul fiecărei zone, se vor întrece în rezolvarea celor mai dificile misiuni.

În această seară, Irina Fodor va rosti în Mexic cuvintele care cresc brusc nivelul adrenalinei concurenților: ”Să înceapă America Express!”. După o călătorie de aproape 40 de ore, cele 9 echipe de vedete ajung într-o localitate din centrul Mexicului, cea dintâi misiune luându-i cu totul prin surprindere: vor începe o cursă epuizantă, purtând după ei toate bagajele aduse initial, în căutarea rucsacurilor America Express. Vor trece prin experiența primului autostop spre următoarea localitate, unde vor avea de îndeplinit o sarcină care le va părea imposibilă unora dintre ei.

Reclamă

Urmează o cursă pe viață și… pe moarte – pentru că, în misiunea lor, concurenții se vor întâlni și cu La Catrina și Calaca, reprezentările morții în cultura mexicană, care îmbrățișează aceste figuri ca pe niște simboluri ale tradițiilor lor. Vor continua călătoria și își vor căuta rucsacurile în cel mai neașteptat loc, un cimitir, iar provocările primei ediții America Express nu se încheie aici. O nouă misiune îi va purta spre o experiență cu totul inedită: concurenții vor fi provocați să lase toate prejudecățile în urmă, pentru a fi inițiați în tainele misticismului poporului mexican. Vor participa la un ritual șamanic, în care fiecare concurent își va dezvălui cele mai mari temeri. Ediția din această seară va culmina cu o întrecere spectaculoasă în premieră: pentru prima dată în cel mai așteptat reality show din România este pus la bătaie un Joker, cu o probă ce testează viteza și rezistența fizică, dar și atenția competitorilor. Fiecare Joker, care este introdus în acest sezon la primul joc din fiecare etapă, îi poate aduce câștigătorului câte un avantaj uriaș: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum. Irina Fodor este însoțită în această aventură de Oase și Marius Damian – ei vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt echipele de vedete care pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România și marele premiu de 30.000 de euro. Cum se vor descurca în primele misiuni concurenții, cine va avea parte de cele dintâi momente tensionate, ce echipă de vedete va ajunge pe primul loc la Irina Fodor, dar și cine vor fi câștigătorii primului Joker din competiție telespectatorii vor afla la Antena 1, în această seară, la marea premieră America Express – Drumul Aurului de la ora 20:00.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
America Express, lider de audiență. Aris și Alexia Eram, învingători în cursa pentru refacerea echipelor
Media • 12 dec., 13:12
America Express, din nou lider de audiență. Aris și Alexia Eram, învingători în cursa pentru refacerea echipelor
30 de ani, un singur vis. AZI, Antena creeaza ce urmează!
Media • 29 nov., 8:00
De 30 de ani Antena creează ce urmează!
America Express, lider de audiență
Media • 23 nov., 12:55
America Express, lider de audiență. Iuliana Pepene și Sonia Simionov și-au încheiat aventura pe Drumul Soarelui
România - Elveţia, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă
Media • 22 nov., 12:44
România – Elveţia, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă. Record de audienţă în 2023
America Express, lider de audiență
Media • 15 nov., 13:14
America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mică