Închide meniul
Foto

„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2024, 21:20

Reclamă
„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?”

Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice

Sandu Lungu, înaintea unei lupte

Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice. Lungu a vorbit despre scandalul provocat de Imane Khelif, sportiva din Algeria care are un nivel de testosteron ridicat. Imane Khelif boxează în competiţia fetelor şi şi-a asigurat deja o medalie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandu Lungu s-a arătat revoltat şi de scenele controversate de la ceremonia de deschidere cu „Cina cea de Taină”.

Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice

„Vreau să deschid un subiect mai delicat. Asta cu mă simt femeie şi particip cu femeile la Olimpiadă. Cum vine asta? Tu te naşti bărbat, ai oase de bărbat, încheieturi de bărbat, ai 45 la picior şi lupţi cu fete în box? E sport de bărbaţi boxul, aşa a fost când s-a inventat. Tu nu faci faţă la bărbaţi şi te-ai gândit să baţi femei. Participi la Olimpiadă şi boxezi cu femeile? Băi, nu vă e ruşine? Cei care acceptaţi aşa ceva? Nu este normal, nu este ok ce se întâmplă. Să îţi bagi joc de Isus în faţa întregii lumi, să pui acolo nişte măscărici vopsiţi la Cina cea de Taină? Mi-e scârbă să mă uit! Până unde să meargă nesimţirea asta?”, a spus Sandu Lungu pe Youtube.

Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice

Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice. Imane Khelif se află în mijlocul unui scandal uriaş din cauza nivelului ridicat de testosteron.

Imane Khelif a învins-o pe sportiva maghiară în sferturile de finală, iar presa din Ungaria a luat foc.

Reclamă
Reclamă 4

”Cromozomii masculini au câștigat. Luca Hamori a fost eliminată”, au scris cei de la publicaţia Sportal. Imane Khelif a învins-o pe Luca Anna Hamori şi şi-a asigurat o medalie olimpică. Pugilista algeriană Imane Khelif, aflată în mijlocul unei controverse de gen la JO 2024 de la Paris, a învins-o sâmbătă pe unguroaica Luca Anna Hamori în sferturile de finală ale categoriei welter, şi a asigurat ţării sale o medalie olimpică, scrie Reuters.

Khelif a avut un început de meci bun împotriva lui Hamori, lovind-o cu serii bine ţintite, câştigând lejer primele două runde, chiar dacă şi unguroaica a reuşit câteva lovituri puternice.

În runda finală, sportiva africană nu s-a mai întrebuinţat aşa mult şi a câştigat cu un scor mai strâns. Cele două pugiliste s-au îmbrăţişat după gongul final. Khelif şi taiwaneza Lin Yu-ting sunt ţinta unor critici virulente, fiind acuzate că au nivelul de testosteron mult peste limita admisă la femei, însă CIO le-a permis să concureze,scrie agerpres.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

„E idolul tuturor, persoana ideală!” Gică Hagi, încântat că Mircea Lucescu va fi selecţionerul României: „Alegerea perfectă!”

23:40

Katie Ledecky, a noua medalie de aur la Jocurile Olimpice. Americanca a intrat în istorie

23:38

„Îmi e frică să nu greşesc!” Gabi Iancu, reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala

23:26

Lorenzo Musetti a cucerit medalia de bronz la simplu, la Jocurile Olimpice 2024

23:20

România – Italia 7-18. Tricolorii nu au făcut faţă vicecampioanei mondiale. Ultimul meci va fi cu Muntenegru

23:16

Julien Alfred a cucerit aurul la 100 m. Moment istoric la Jocurile Olimpice. Victorie în faţa favoritei Sha’Carri Richardson

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 4 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat” 5 Zeljko Kopic, după Dinamo – Gloria Buzău 4-1: „M-am temut”! Avertisment pentru jucători: „Trebuie să lucrăm la asta” 6 Dennis Politic, după ce a reuşit o „dublă” cu Gloria Buzău: „E fericirea la cote maxime”! Mesaj pentru Lucescu: „Vin cu plăcere”
Citește și