Închide meniul
Foto

„Barbie din fotbal”, dezamăgită de cei care cred că femeile nu pot juca fotbal: „Acești oameni nu sunt importanți pentru mine”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 mai 2023, 9:09

„Barbie din fotbal”, dezamăgită de cei care cred că femeile nu pot juca fotbal: „Acești oameni nu sunt importanți pentru mine”

„Barbie din fotbal”, dezamăgită de cei care cred că femeile nu pot juca fotbal

Alisha Lehmann, pe teren / Instagram

„Barbie din fotbal” e dezamăgită de cei care cred că femeile nu pot juca fotbal. Alisha Lehmann (24 de ani) a avut un mesaj dur pentru cei care au astfel de opinii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea lui Aston Villa a precizat că se antrenează din greu pentru a fi cât mai competitivă pe teren.

„Barbie din fotbal”, dezamăgită de cei care cred că femeile nu pot juca fotbal

Unii oameni văd profilul meu de Instagram și nici măcar nu se gândesc că eu joc fotbal. Este foarte greu, pentru că, evident, mă antrenez în fiecare zi la fel ca orice fotbalist, joc în fiecare weekend și uneori este dificil pentru că își fac o imagine falsă despre tine.

Sunt o jucătoare adevărată. Mă antrenez din greu în fiecare zi. Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea în fotbal, este prioritatea mea în viață.

Nu este frumos să spui așa ceva despre un jucător, dar pe mine aceste critici mă fac mai puternică, pentru că simt că ei și-ar dori să fie în locul meu. De ce ar spune cineva asta? Probabil sunt geloși sau plictisiți.

Reclamă

Din spatele unui monitor este ușor să vorbești, nu cred că cineva ar sta în fața unor jucătoare de fotbal și le-ar spune ’ești foarte slabă, femeile nu pot juca fotbal’.

Mie nu îmi pasă de aceste critici. Nu le citesc, dar îmi pasă de familia mea. Mama mea îmi trimite astfel de lucruri și eu îi spus să nu le mai citească, pentru că nu sunt importante.

Nu mă afectează, pentru că acești oameni nu sunt importanți pentru mine. Mă enervează că familia mea citește aceste lucruri”, a declarat Alisha Lehmann, citată de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Alisha Lehmann e urmărită de 13 milioane de persoane pe Instagram / Instagram
Alisha Lehmann e urmărită de 13 milioane de persoane pe Instagram / Instagram

Marcus Rashford a intervenit în club pentru Alisha Lehmann

Marcus Rashford a intervenit în club pentru Alisha Lehmann. Jucătorul lui Manchester United a invitat-o pe frumoasa blondă la masa lui, după ce fotbalista a fost abordată de către un grup de bărbaţi în club.

Marcus a făcut curat pe masă și i-a invitat pe ea și pe prietenii ei să i se alăture. A fost prima dată când s-au întâlnit, dar Marcus știa cine este Alisha.

Au schimbat câteva cuvinte și ea i-a mulțumit, apoi fiecare a continuat să petreacă alături de grupul lui de prieteni”, a declarat un martor, potrivit sursei citate.

Jucătoarea lui Aston Villa e şi influencer, având 13 milioane de urmăritori pe Instagram.

 

Recomandări
  • „Barbie din fotbal” e dezamăgită de cei care cred că femeile nu pot juca fotbal
  • Alisha Lehmann e urmărită de 13 milioane de oameni pe Instagram

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și