Închide meniul
Foto

Bernie Szocs a devenit Barbie! Şedinţă foto de senzaţie cu campioana de la tenis de masă: „M-am simţit foarte frumoasă”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 decembrie 2023, 21:32

Reclamă
Bernie Szocs a devenit Barbie! Şedinţă foto de senzaţie cu campioana de la tenis de masă: „M-am simţit foarte frumoasă”

Bernie Szocs a devenit Barbie!

Bernadette Szocs, şedinţă foto spectaculoasă / Magazin Olimpic

Frumoasa de la tenis de masă, Bernie Szocs, a pozat în Barbie! Îmbrăcată într-o rochie roz, jucătoarea momentului în România a jonglat cu globuleţele din pomul de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În rochie de prinţesă, dar cu paleta de tenis în mână, Bernadette Szocs s-a simţit în largul ei la şedinţa foto. Ea a pozat de sărbători pentru revista Magazin Olimpic.

Bernie Szocs a devenit Barbie!

Da, m-am simţit Barbie şi foarte frumoasă! Şi într-o culoare, care este culoarea mea preferată. Mi-a plăcut ideea şi sunt foarte fericită şi mândră că o să fiu pe coperta revistei„, a declarat Bernadette Szocs în exclusivitate pentru AntenaSport.

Bernadette s-a distrat de minune la şedinta foto, unde a jonglat cu globuleţele din brad.

(Te vezi şi model în viitor?) M-am văzut de când am fost mică, dar niciodată nu mi-a mai trecut prin gând să fac altceva decât ceea ce iubesc, sportul, tenisul de masă„, a afirmat Bernie.

Reclamă

La anul, Bernadette speră să pună o medalie olimpică în bradul de acasă.

Crăciun Fericit şi un an nou cât mai bun!„, a fost mesajul pe care l-a transmis fanilor campioana noastră.

Bernadette Szocs – Chen Xingtong 2-3, în AntenaPLAY

Bernadette Szocs s-a întors acasă după ce a lupta, în această lună, într-o competiţie de senzaţie. Din păcate, românca a fost eliminată de chinezoaica Chen Xingtong în optimile de finală ale Turneului Campioanelor la tenis de masă 2023, competiţie care a putut fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Aflată în premieră în la această competiţie, Szocs a luptat eroic împotriva ocupantei locului 6 din clasamentul mondial. Din păcate, a cedat în set decisiv şi a ratat calificarea în sferturile de finală.

Bernadette Szocs a reuşit câteva forehand-uri extraordinare în primul set contra lui Chen Xingtong. A ratat şansa de a urca în TOP 10.

Sunt foarte fericită pentru că este celălalt vis al meu, care s-a îndeplinit. Este un sentiment foarte plăcut şi sunt mândră că sunt în TOP 16 mondial. Următorul vis este să ajung între primele 5 din lume, nu este departe. Lupt pentru ca visele mele să devină realitate: Jocurile Olimpice şi TOP 5 mondial!”, a declarat Szocs, pentru site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale, înainte să lupte la Turneul Campioanelor.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și