Închide meniul
Foto

Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară! Cine este şi cum arată proaspăta lui soţie, mai tânără decât el cu 14 ani!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 septembrie 2023, 20:52

Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară! Cine este şi cum arată proaspăta lui soţie, mai tânără decât el cu 14 ani!

Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară!

Ronaldo Nazario s-a însurat cu Celina Locks / Instagram Celina Locks

Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară! Fostul mare fotbalist, câştigător al Balonului de Aur în 1997 şi 2002, s-a căsătorit religios cu modelul Celina Locks.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceremonia a avut loc în Ibiza, iar Celina Locks şi Ronaldo s-au îmbrăcat în alb. Modelul este cu 14 ani mai tânără decât Ronaldo.

Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară!

Astăzi ne-am adus familiile împreună pentru a sărbători religios relația noastră intimă. Și astfel marcăm începutul unei vieți pline de celebrări”, a scris Celina Locks pe Instagram.

Ronaldo a mai fost căsătorit cu Milene Domingues, Daniella Cicarellia şi Maria Beatriz Antony. Ronaldo, care a împlinit pe 18 septembrie 47 de ani, are o relaţie din 2015 cu Celina Locks. Ei s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, notează news.ro.

La începutul acestui an, Ronaldo şi Celina şi-au anunţat logodna după ce El Fenomeno a cerut-o în căsătorie în timpul unei excursii în Caraibe. Celina Locks a fondat un brand de cosmetice pe numele ei şi este implicată într-o serie de cauze comunitare din Brazilia. Pe contul său de Instagram, originara din Curitiba (850 km sud de Rio de Janeiro, unde a crescut Ronaldo) are peste 460.000 de urmăritori şi împărtăşeşte în mod regulat fotografii şi videoclipuri din viaţa de cuplu.

Reclamă

Ronaldo Luis Nazario de Lima (numele său complet), care s-a retras din fotbal în februarie 2011, după o ultimă perioadă la Corinthians, rămâne unul dintre cei mai emblematici jucători din istoria fotbalului. Fostul număr 9 al Seleçao şi dublu campion mondial (1994, 2002) a jucat în cariera sa la Barcelona, Inter, Real Madrid şi AC Milan. În prezent, el este proprietarul lui Real Valladolid, din a doua divizie a Spaniei, şi al lui Cruzeiro, clubul brazilian unde a evoluat înainte de a pleca în Europa pentru a se alătura lui PSV Eindhoven în vara anului 1994, notează sursa citată.

Jose Mourinho a susţinut că brazilianul Ronaldo este cel mai bun fotbalist din istorie!

Jose Mourinho, care l-a pregătit pe Ronaldo ca antrenor secund la Barcelona, a susţinut că brazilianul este cel mai bun fotbalist din istorie.

Mourinho era secundul lui Bobby Robson la Barcelona în perioada în care Ronaldo făcea senzaţie în tricoul blaugrana.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo, fenomenul. Cristiano și Messi au avut cariere mai lungi, au fost în top zilnic timp de 15 ani. Totuși, dacă vorbim strict de talent și îndemânare, nimeni nu-l întrece pe Ronaldo Nazario.

Când eram la Barcelona, alături de Bobby Robson, am realizat că e cel mai bun fotbalist pe care l-am văzut vreodată. Accidentările i-au ruinat cariera, una care putea să fie cu atât mai incredibilă, dar talentul pe care un copil de 19 ani îl avea era fantastic”, a declarat Jose Mourinho la începutul acestui an, citat de SportBible.

Ronaldo a contribuit serios la Campionatul Mondial câştigat de Brazilia în 2002. În finala cu Germania, Ronaldo a fost marcatorul unei „duble”. El a mai fost vicecampion mondial în 1998, atunci când Franţa a învins Brazilia în finală cu 3-0. Ronaldo, deşi avea doar 17 ani, s-a aflat în lotul Braziliei şi la Campionatul Mondial din 1994. El nu a evoluat, dar a primit medalia de campion mondial. În naţionala Braziliei de atunci străluceau Romario şi Bebeto.

Ronaldo a câştigat, printre altele, campionatul în Spania, cu Real Madrid, în sezonul 2002-2003, şi Cupa UEFA cu Inter Milano, în sezonul 1997-1998.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și