Închide meniul
Foto

Capitala va avea o nouă arenă, de 10 milioane! Cum arată construcţia: „Repunem Bucureştiul pe harta capitalelor europene”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 ianuarie 2024, 17:18

Reclamă
Capitala va avea o nouă arenă, de 10 milioane! Cum arată construcţia: „Repunem Bucureştiul pe harta capitalelor europene”

Capitala va avea o nouă arenă, de 10 milioane

Aşa ar urma să arate patinoarul "Berceni Arena", la deschidere / Facebook Daniel Băluţă

Capitala va avea o nouă arenă, de 10 milioane de lei! „Berceni Arena”, patinoarul impresionant construit în zona de sud a Capitalei, va fi inaugurat în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a dat detalii despre „Berceni Arena”, precizând că proiectul se află într-o fază avansată de execuţie.

Capitala va avea o nouă arenă, de 10 milioane!

În 2024, Sectorul 4 va oferi Bucureștiului singurul patinoar competițional din Capitală! Clădirea viitoarei Berceni Arena se află într-un stadiu avansat de execuție, așa că putem spune, cu mândrie, că repunem Bucureștiul pe harta capitalelor europene care oferă oamenilor infrastructură dedicată practicării sporturilor pe gheață”, a scris Daniel Băluţă pe Facebook.

Capacitatea noii investiții va fi de 800 de locuri în tribune. Terenul pe care se construiește patinoarul a aparținut SC Totul Verde și este de aproape 12.000 mp, iar clădirea va avea un regim de P+1E. Suprafața construită desfășurată va fi de circa 6.500 mp, cu locuri de parcare pentru 73 de autoturisme, două autocare și spații verzi de 3.000 de metri pătrați, cu 70 de arbori plantați.

Patinoarul va beneficia de o construcție subterană pentru rezervă de apă necesară stingerii incendiilor. Ca facilități, vor exista spații de servire în foaier și la etaj, garderobă, foaiere, vestiare, birouri, cabine pentru presă, cabine VIP, sală metodică și, bineînțeles – instalații pentru gheață”, informează sectorul4news.ro.

Reclamă
Lucrările la patinoarul din Berceni sunt în desfăşurare / Facebook Daniel Băluţă
Lucrările la patinoarul din Berceni sunt în desfăşurare / Facebook Daniel Băluţă

Berceni Arena ar trebui să fie gata în primăvara acestui an

Construcţia patinoarului din Berceni a început în toamna lui 2022. Proiectul urma să fie gata în 2023, dar au apărut anumite întârzieri, iar acum noul termen pentru finalizarea proiectului este primăvara acestui an.

Fiind singurul patinoar olimpic din sudul țării, acesta va avea o capacitate de 1.500 de locuri și va fi destinat tuturor activităților care se pot desfășura pe gheață”, declara primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, atunci când a început construcţia la patinoar.

Patinoarul „Mihai Flamaropol” din Capitală este în paragină. Primăria Capitalei anunţa în luna noiembrie a anului trecut că a început procedura de achiziție publică pentru ca patinoarul să fie modernizat.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac construiește şi el un patinoar în România! Va fi gata în 74 de zile: „E adevărat, am avut discuții!”

Ion Țiriac construiește o „bijuterie” în România! Miliardarul român va investi în ridicarea unui nou patinoar, la Brașov. Anunțul a fost făcut de Eduard Pană, un fost mare jucător de hochei român, care în prezent colaborează cu Țiriac.

Omul de afaceri își dorește să dezvolte infrastructura din România. Ultimul proiect pregătit de Ion Țiriac va avea finalitate la Brașov.

Ion Țiriac a purtat deja discuții cu bunul său prieten Eduard Pană, pe care îl va trimite în Slovacia pentru a găsit modelul potrivit de patinoar.

După ce va alege strategia ideală, Țiriac va demara procesul de construcție a noii arene din Brașov.

„Aşa s-a întâmplat şi cu patinoarul de la Otopeni. Totul a decurs foarte repede”

„Am avut, într-adevăr, discuții cu domnul Țiriac pe această temă și urmează să mă deplasez în Slovacia pentru a găsi un model de patinoar ce urmează să fie construit în Brașov.

Am un bun prieten care locuiește în Slovacia, cu care voi merge să văd mai multe patinoare. Sigur că prețurile diferă de la o locație la alta, domnul Țiriac urmând să-și dea ok-ul pentru tipul de patinoar pe care intenționează să-l ridice în Brașov”, a spus Eduard Pană, pentru prosport.ro.

Construcția noului patinoar din Brașov ar urma să se deruleze pe „repede înainte”, în numai 74 de zile.

Reclamă

„Așa s-a întâmplat și cu patinoarul de la Otopeni. Totul a decurs foarte repede de la momentul în care a fost excavată prima cuvă de pământ și până la inaugurare”, a mai declarat fostul jucător de hochei.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și