Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Andra, femeia pe care Daniel Pancu nu a putut să o uite niciodată. Destinul i-a readus unul lângă altul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2023, 19:33 / Actualizat: 9 mai 2023, 23:47

Cât de frumoasă este Andra, femeia pe care Daniel Pancu nu a putut să o uite niciodată. Destinul i-a readus unul lângă altul

Instagram Andra Pancu

Instagram Andra Pancu

Cât de frumoasă este Andra, a doua soţie a lui Daniel Pancu. Fostul internaţional român a decis să divorţeze de Mihaela, prima sa soţie, şi să îşi întemeieze cu femeia pe care a iubit-o şi în tinereţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andra şi Daniel Pancu au o căsnicie perfectă, după ce în tinereţe au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au reîntâlnit după ani de zile, într-un moment în care fostul internaţional trecea prin divorţ. Andra este un fost fotomodel şi a pozat şi în Playboy. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este Andra, femeia pe care Daniel Pancu nu a putut să o uite niciodată

Andra Teodorescu şi Daniel Pancu au decis să îşi mai dea o o şansă. Cei doi au luat decizia perfectă şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Nu, nu mai e un secret! De fapt, toată lumea știe că noi am fost împreună și acum 20 de ani, pentru o perioadă destul de lungă! Acum 20 de ani, eu eram model și Daniel mă urmărea la toate prezentările. Nu e ca și cum nu e familiarizat cu lumea modei. Chiar era adineauri un model pe scenă și a zis: uite, asta are așa atitudine cum aveai tu”, spunea Andra despre povestea de iubire cu Daniel Pancu, în click.ro.

Daniel Pancu s-a căsătorit în 2021 cu Andra

Daniel Pancu (44 de ani) s-a căsătorit pentru a doua oară. Legenda Rapidului și-a refăcut viața alături de Andra Teodorescu. Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al giuleștenilor, a fost nașul celui care a înscris 9 goluri în 27 de selecții la echipa națională.

Reclamă

Daniel Pancu și Andra Teodorescu și-au spus „Da!” la starea civilă și au petrecut la un restaurant. Aceștia se pregătesc pentru un alt moment special. Peste câteva luni, fostul fotomodel va da naștere unui băiețel.

Să ne fie cu noroc și cu copii. Mulți!”, a fost mesajul postat de fostul fotbalist pe contul său de Facebook. „Va multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta zi importanta si speciala pentru noi!„, a reacționat și noua soție a lui Pancu, pe rețelele sociale.

Andra Teodorescu făcea senzaţie în urmă cu 15 ani pe podiumurile de modă. S-a căsătorit acum cu Daniel Pancu, cel care a divorţat de Mihaela, sora fostului său coleg de la Rapid, Nae Stanciu. Daniel Pancu şi Mihaela s-au despărţit după o relaţie de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună 2 copii: Maria Victoria (10 ani) și David Gabriel (15 ani).

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu şi Mihaela Stanciu au fost împreună 22 de ani

Mihaela Stanciu a dezvăluit care au fost motivele pentru care s-a despărțit de Daniel Pancu. A anunţat ce a descoperit în agenda telefonului fostului atacant.

Din dorința de a pune capăt dezinformărilor apărute in presa in ultimul an , doresc sa fac câteva precizări legate de căsnicia mea cu Daniel Gabriel Pancu!

Eu sunt cea care a decis sa pună capăt căsniciei, nu Daniel. A fost o decizie grea, care a venit după o relație de 22 ani, dintre care timp de 10 ani am fost căsătoriți legal. Motivele nu doresc sa le dezvălui , însă doresc sa subliniez ca separarea mea de Daniel nu are nicio legătura cu actuala partenera de viața a lui!

P.S : legat de o alta dezinformare apărută in presa, aceea ca , in urma cu 20 de ani, fostul meu soț și actuala partenera de viața au trăit o poveste de dragoste, pot spune doar atât: în memoria telefonului lui Daniel, numarul de telefon al domisoarei era salvat cu nume de barbat: ‘Ando’! Iar lista continua : ‘Cristi de la Rapid, Laur de la Atlantis, etc’„, se arată într-o postare a fostei soţii a lui Daniel Pancu.

Recomandări
  • Cât de frumoasă este Andra, a doua soţie a lui Daniel Pancu
  • Fostul internaţional român a decis să divorţeze de Mihaela

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și