Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este și cu ce se ocupă iubita lui Andrei Pandele. Alexandra face senzație, la plajă, în Grecia

Publicat: 2 iunie 2024, 13:39

Reclamă
Cât de frumoasă este și cu ce se ocupă iubita lui Andrei Pandele. Alexandra face senzație, la plajă, în Grecia

Cât de frumoasă este și cu ce se ocupă iubita lui Andrei Pandele

Alexandra Barbu este iubita lui Andrei Pandele / Colaj Instagram

Iată cât de frumoasă este și cu ce se ocupă iubita lui Andrei Pandele, mijlocașul de mare perspectivă al campioanei FCSB. Alexandra Barbu este partenera fotbalistului care a devenit campion în Liga 1 la 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra s-a făcut remarcată încă de la petrecerea de titlu a roș-albaștrilor. Ea a fost pe Arena Națională și a făcut mai multe fotografii alături de tânărul jucător al FCSB-ului. „Alături de campionul inimii mele„, a fost mesajul postat Alexandra Barbu.

Cât de frumoasă este și cu ce se ocupă iubita lui Andrei Pandele

După ultimul meci al sezonului, Andrei Pandele a plecat cu iubita lui în vacanță. Cei doi au ales o insulă spectaculoasă din Grecia, Zakynthos.

Alexandra, care este makeup artist, a postat mai multe imagini în care se relaxează la plajă. Tânăra este de o frumusețe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Andrei Pandele are o cotă de piață de 100.000 de euro și mai are contract cu roș-albaștrii până în vara anului viitor. A fost împrumutat la Metaloglobus, Unirea Constanța și FC Buzău până să primească șanse să joace la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Avem un jucător super-bun, pe Pandele, dar nu are unde să joace”, spunea Gigi Becali când a fost întrebat de mijlocașul de 20 de ani.

În acest sezon, Andrei Pandele a jucat în 8 meciuri pentru FCSB și a adunat, în total, 98 de minute.

Postarea care îl va scoate din sărite pe Florin Talpan! Cum arată lista câştigătoarelor Champions League publicată de UEFA

Real Madrid a câştigat pentru a 15-a oară cel mai important trofeu intercluburi al Europei, iar forul continental a actualizat lista câştigătoarelor.

Reclamă

Real Madrid începe lista, cu cinci trofee câştigate în perioada 1956-1960. Tot madrilenii încheie lista, cu trofeul cucerit în 2024.

În 1986, Steaua Bucureşti a cucerit Cupa Campionilor Europeni, după ce a învins Barcelona la loviturile de departajare, în finala de la Sevilla. Cu toate acestea, în postarea publicată de UEFA pe X (fostul Twitter) apare stema celor de la FCSB.

CSA Steaua a câştigat în instanţă palmaresul echipei din 1947 până în 1998, ceea ce înseamnă şi Cupa Campionilor Europeni.

Chiar dacă Florin Talpan a anunţat în mai multe rânduri că a trimis notificări forului european, pentru a le aduce la cunoştinţă deciziile instanţelor judecătoreşti din România, UEFA nu a luat nicio măsură în acest sens.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:45

Daniela Stanciu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team România a ajuns la 106 sportivi

18:28

Elias Charalambous vrea un nou trofeu cu FCSB! Mesajul dinaintea Supercupei: „Jucătorii vor să-i facă fericiţi pe suporteri”

17:59

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

17:35

Edi Iordănescu, mesaj emoţionant pentru tatăl său după eliminarea României de la EURO 2024: „A fost, este și va fi cel mai bun!”

17:12

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și