Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soția lui Ciprian Tătărușanu. Antoaneta a organizat o nuntă epică, pe malul lacului Como, în urmă cu un an

Reclamă

Publicat: 28 mai 2023, 11:34

Cât de frumoasă este soția lui Ciprian Tătărușanu. Antoaneta a organizat o nuntă epică, pe malul lacului Como, în urmă cu un an

Cât de frumoasă este soția lui Ciprian Tătărușanu

Antoaneta Tătăruşanu s-a căsătorit cu portarul lui AC Milan / Instagram

Cât de frumoasă este soția lui Ciprian Tătărușanu, Antoaneta, la un an după nunta epică pe care a organizat-o într-un decor spectaculos, pe malul lacului Como. Femeia în vârstă de 34 de ani este considerată a fi una dintre cele mai sexy soții de fotbaliști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au pus-o pe Antoaneta Tătărușanu în deschiderea unui „derby al iubitelor” starurilor celor două mari rivale din Serie A, AC Milan și Inter. În „topul” întocmit de celebrul cotidian din Italia, românca le-a luat fața partenerelor lui David Onana şi Davide Calabria, mai exact Melanie Kamayou, respectiv Ilaria Belloni.

Cât de frumoasă este soția lui Ciprian Tătărușanu

Soția lui „Super Tătă” este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), cu toate că a născut de trei ori. Este de peste un deceniu într-o relație cu portarul de 37 de ani care, până să ajungă la AC Milan, a mai jucat pentru Steaua, Fiorentina, Nantes și Lyon.

Antoaneta Tătăruşanu s-a căsătorit în 2022 cu Ciprian Tătăruşanu
Antoaneta Tătăruşanu s-a căsătorit în 2022 cu Ciprian Tătăruşanu

Antoaneta și Ciprian Tătărușanu au împreună trei copii, pe Sebastian, Matei și Isabel. Aceștia au făcut în cele din urmă pasul cel mare și au ajuns la altar. Evenimentul a avut loc pe 26 mai 2022 și a fost unul epic. Au ales o locație de vis – Villa d’Este, de pe malul lacului Como, din regiunea Lombardia (Italia). „Aniversare fericită„, a fost mesajul postat de soţia portarului român, pe reţelele sociale, la un an după nunta spectaculoasă.

“Tătă” și soția sa au avut în jur de 50 de invitați la eveniment, printre care s-au numărat și foști coechipieri de la FCSB și naționala României: Vlad Chiricheș, Alex Chipciu, Alin Toșca sau Iasmin Latovlevici.

Reclamă

Imaginile publicate de ei după nuntă, pe rețelele sociale, au făcut imediat înconjurul României. Antoaneta și Ciprian au făcut o plimbare cu barca pe renumitul lac din nordul Italiei, rezultând un album foto memorabil.

Ciprian Tătăruşanu pleacă de la Milan

Ciprian Tătăruşanu pleacă de la Milan. Italienii au aflat că portarului român nu îi va fi prelungit contractul care expiră în această vară. Tătăruşanu a ajuns în 2020 la Milan şi a jucat în 37 de partide.

Milan, adio Tătărușanu: vine urmașul lui! Sosirea lui Sportiello era anunțată de ceva vreme, acum chiar s-a făcut. Milan va avea un nou portar în sezonul viitor. Cu siguranță, adio lui Tătărușanu.

Reclamă 4 / 0/3

La fel ca și în sezonul precedent, când Maignan s-a accidentat la încheietura mâinii, Ciprian Tătarusanu a ajuns titular obișnuit în Serie A și în Liga Campionilor.

El nu le inspiră mare încredere suporterilor și a devenit un fel de țap ispășitor la AC Milan. Adevărul este însă că Tătarușanu a avut foarte puține greșeli, cu excepția unor ezitări, în prima parte a sezonului, în care AC Milan și-a compromis șansele de a lupta pentru Scudetto.

La finalul sezonului, contractul portarului român va expira și nu va fi reînnoit. Semnele unei schimbări de portari pentru Milan apăruseră deja în ianuarie, odată cu cumpărarea lui Vasquez. Acum, a fost oficializată o altă operațiune pusă la cale încă din iarnă„, au scris cei de la milanweb.it.

Ciprian Tătărușanu primește un salariu uriaș la fosta campioană a Italiei. În conturile românului au intrat câte 1.2 milioane de euro în fiecare sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și