Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Iftimoaie. Maria întoarce toate privirile şi vrea să dea o nouă lovitură în afaceri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2023, 10:32 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 12:46

Reclamă

Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Iftimoaie. Maria şi Ionuţ Iftimoaie trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 20 de ani. Cei doi au împreună 3 copii: Nicole Maria, Nicholas Ionuţ şi pe Ioana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Iftimoaie a luat o decizie radicală. Urmează un curs de micropigmentare sprâncene și buze şi va începe să profeseze în acest domeniu. Maria Iftimoaie mai are şi o afacere cu haine, la care a anunţat că nu va renunţa. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU SOŢIA LUI IONUŢ IFTIMOAIE ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este soţia lui Ionuţ Iftimoaie

Deşi are o activitate profesională intensă, Maria Iftimoaie este o prezenţă discretă în spaţiul public, spre deosebire de mai celebrul său soţ. Maria are, în prezent, un atelier de croitorie şi a anunţat că nu va renunţşa la ea, chiar dacă va avea altă profesie.

Oarecum vreau să mă reprofilez profesional dar afacerea pe care o am cu haine nu o las, dar îmi doresc să fac mai multe în viață. Din luna decembrie o să încep să profesez în acest domeniu la o clinică în Comănești (Bacău – n.r) unde locuim noi. Nu am stabilit încă prețurile dar cred că sprâncenele pe care eu le voi micropigmenta vor fi undeva la 1.000 de lei iar micropigmentarea buzelor în jur de 1.200 de lei.

Îmi place ce fac și mă descurc bine, zic eu. Am fost ajutată foarte mult de faptul că am talent la desen. La fel ca și în modă cu rochițele pe care eu le fac pentru doamne și domnișoare. Ionuț nu spune nimic. Mă susține în tot ceea ce vreau să fac. Este alături de mine, mereu a fost alături de mine. Mă simt o femeie norocoasă și împlinită atunci când mă raportez strict la familia mea”, a spus Maria, soţia lui Ionuţ Iftimoaie, conform click.ro.

Reclamă

Ionuţ Iftimoaie este un fost luptător român de kickboxing.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri Vezi toate știrile
Citește și