Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia lui Cristi Tănase. Îl ajută pe „Dodel” să treacă peste „scandalul drogurilor”

Reclamă

Publicat: 3 ianuarie 2024, 12:06 / Actualizat: 3 ianuarie 2024, 15:14

Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia lui Cristi Tănase. Îl ajută pe „Dodel” să treacă peste „scandalul drogurilor”

Cât de frumoasă şi cu ce se ocupă soţia lui Cristi Tănase

Adina Maria s-a căsătorit cu Cristi Tănase / Colaj Instagram

Cât de frumoasă şi cu ce se ocupă Adina Maria, soţia lui Cristi Tănase. Ea este cea care îl ajută pe „Dodel” să treacă peste scandalul în care a fost implicat la finalul anului trecut. Înainte de Revelion, fostul jucător al Stelei a fost prins drogat la volan în urma unui control de rutină a poliţiştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase a fost oprit de poliţişti la marginea oraşului Piteşti, spre comuna Bradu. În primă fază, testele au arătat că nu a consumat alcool, dar comportamentul său i-a pus pe gânduri pe poliţişti, care au efectuat şi un test cu aparatul drugtest. Tănase a ieşit pozitiv şi a rămas fără permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenţa substanţelor interzise.

Cât de frumoasă şi cu ce se ocupă Adina Maria, soţia lui Cristi Tănase

Adina Maria este soţia lui „Dodel” şi urmează să îi dăruiască fostului fotbalist un copil. Este însărcinată în 7 luni şi a postat, de Sărbători, mai multe imagini alături de Cristi Tănase. „Te iubesc”, a fost mesajul din descrierea unei imagini în care cei doi apar în faţa Mocăniţei. (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Cristi Tănase şi Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie. Soţia lui „Dodel” este make-up artist şi este pasionată de sală. Urmează să nască o fetiţă.

Tănase s-a retras din fotbal în 2022, cea mai prolifică perioadă a carierei fiind la echipa lui Gigi Becali. „Dodel” a câştigat trei titluri şi două Cupe ale României în tricoul roş-albastru. Trece acum prin cea mai dificilă perioadă, după ce a fost prins drogat la volan.

Reclamă

Polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea. I-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat.

Fostul fotbalist a fost dus, apoi, la audieri și a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise”, au declarat surse din poliţie pentru stirileprotv.ro.

Cristi Tănase a fost implicat într-un scandal uriaş cu fosta iubită

Pe vremea când juca pentru echipa lui Gigi Becali, Cristian „Dodel” Tănase a avut o relaţie cu Diana Gureşoaie, care a ţinut multă vreme prima pagină a ziarelor mondene. După ce s-au despărţit, Diana Gureşoaie a dispărut din lumina reflectoarelor, însă a rămas o prezenţă extrem de activă pe reţelele de socializare. Postările fostei iubite a lui Cristi Tănase fac deliciul fanilor, mai ales că tânăra nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare.

Reclamă 4 / 0/3

De multe ori, Gigi Becali a dat vina pe iubitele jucătorilor în momentul în care aceştia nu mai erau în formă. Cele mai cunoscute exemple sunt Mihai Costea, care a avut o relaţie controversată cu Daniela Crudu, şi Cristi Tănase, care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie.

Cristi Tănase şi Diana Gureşoaie au fost implicaţi şi într-un scandal de proporţii, în trecut, într-un club din Olteniţa. Chiar femeia poreclită „Strâmba lui Dodel” a dezvăluit cum fostul jucător de la FCSB i-a dat un pumn unui bărbat.

A apărut fostul meu prieten pe acolo și Cristi, nu știu cum l-a recunoscut. Iese Cristi și bum, mare pumn. A căzut ăla direct. A leșinat direct. Eu am conștientizat ce o să se întâmple, fiind în Oltenița, el fiind de etine romă. Ei se cam adună când se întâmplă situații de genul ăsta, se strâng foarte rapid.

I-am și spus lui Cristi atunci: Ce faci mă? Ești idiot? I-am și aruncat cheia de la mașină în zăpadă, deci am rămas blocați acolo.

Între timp veneau neamurile lui cu… tot felul de ustensile… topoare. Nu știu cum au făcut ei, el și cu fratele meu, că au ieșit de acolo neșifonați. Prietenii mei și-au luat-o cel mai rău. Eu m-am ales cu două extensii rupte și eram puțin tăiată pe picior pentru că voiam să-l salvez pe fratele meu dintr-o situație și m-am aruncat pe un băiat, m-am tăiat în ceva„, a povestit Diana Gureşoaie la emisiunea Fiţă cu Adiţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și