Închide meniul
Foto

„Cât de mizerabili sunt românii!” Mihai Stoica, discurs devastator după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2024, 20:28

Reclamă
„Cât de mizerabili sunt românii!” Mihai Stoica, discurs devastator după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

Mihai Stoica, discurs devastator după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

Mihai Stoica a avut un discurs devastator după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase. Oficialul de la FCSB a pus tunurile pe cei care l-au filmat pe fostul jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a răbufnit şi i-a atacat pe cei care l-au filmat pe Cristi Tănase într-o ipostază tulburătoare. Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte şi a lansat un atac violent.

Mihai Stoica, discurs devastator după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

„Eu mă gândesc cât de mizerabil este omul care a filmat asta, probabil a vândut filmuleţul. Cât de mizerabili sunt românii… Ce om abject să fii să-l filmezi când îl vezi în halul ăsta şi să dai drumul la videoul asta pe internet. Nu e doar în România, dar parcă mai mult ca în alte părţi„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro.

De-a lungul carierei, Tănase a mai evoluat pentru FC Argeş, Sivasspor, Karabukspor, Giresunspor şi Academica Clinceni.

Reclamă

Reacţia lui Cristi Tănase după ce a fost găsit pe jos în faţa uşii

Reacţia lui Cristi Tănase după ce a fost găsit întins pe jos în faţa uşii a venit. Dodel susţine că se afla în faţa apartamentului său şi că aştepta ca soţia să îi deschidă uşa.

„Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni.

Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a spus Tănase, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și