Închide meniul
Foto

Cătălina Ponor, apariție de senzație la nunta sa! Cum a fost surprinsă tripla campioană olimpică alături de soțul ei, Bogdan Jianu

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2022, 20:04

Cătălina Ponor, alături de soțul ei, Bogdan Jianu

Cătălina Ponor s-a căsătorit

Cătălina Ponor, alături de soțul ei, Bogdan Jianu

  • Cătălina Ponor, apariție de senzație la nuntă
  • Cum a fost surprinsă tripla campioană olimpică alături de soțul său, Bogdan Jianu

Cătălina Ponor (34 de ani) a avut o apariție de senzație la nuntă, alături de soțul său, Bogdan Jianu, care este cu 18 ani mai în vârstă decât tripla campioană olimpică. Fosta mare gimnastă a României și regizorul de 52 de ani s-au căsătorit sâmbătă, la Constanța, iar imaginile de vis de la cununie au continuat să apară în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au spus „DA” la Primăria din Constanța, în acest weekend.

Cătălina Ponor, apariție de senzație la nuntă alături de soțul ei, Bogdan Jianu

A urmat apoi o ședință foto în prim-plan cu cei doi îndrăgostiți. Tripla campioană olimpică a captat toate privirile, având un zâmbet larg pe buze, semn că este cu adevărat fericită alături de partenerul său (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Reclamă

Fotograful nunții a imortalizat și momentul sărutului dintre Cătălina și Bogdan, care formează un cuplu de mai mulți ani. Printre invitații de la eveniment s-a numărat și cel mai titrat antrenor de gimnastică, Octavian Bellu. Acesta a avut o apariție inedită, purtând o pălărie de cowboy.

Retrasă din activitate în urmă cu 5 ani, Cătălina Ponor a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața ei.

Reclamă

Cătălina Ponor a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața ei

„Regina bârnei” a anunțat că a fost cerută de soție de Bogdan Jianu încă din timpul pandemiei:

„Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan”, a fost mesajul postat de Cătălina Ponor în urmă cu ceva timp, însoțit de o fotografie cu superbul inel de logodnă.

Bogdan Jianu este un regizor român în vârstă de 52 de ani, care în trecut a avut o relație cu cântăreața Julia, fosta solistă din trupa Exotic.

Reclamă 4 / 0/3

La scurt timp după evenimentul special din Constanța au apărut și fotografii cu Cătălina Ponor în rochie de mireasă, conform sportbull.ro. (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Cătălina Ponor a fost inclusă în Gymnastics Hall of Fame

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică şi participantă la trei ediţii de Jocuri Olimpice, a fost inclusă în Gymnastics Hall of Fame.

La ceremonia de la Oklahoma, la care Cătălina Ponor nu a participat, printre invitaţii de onoare s-a numărat şi Daniela Silivaş (în International Gymnastics Hall of Fame din 2002).

Cu prilejul celei de-a 25-a ceremonii anuale a International Gymnastics Hall of Fame (IGHOF), Ponor a intrat în galeria celor care au contribuit la dezvoltarea gimnasticii alături de Tatiana Gutsu (Ucraina), Fabian Hambuechen (Germania) şi Chelsie Memmel (SUA), a anunţat Federaţia Română de Gimnastică.

La această ediţie au mai fost oferite Ordinul Internaţional de Merit IGHOF 2022 familiilor lui George Nissen (SUA, postum), fondatorul companiei Nissen Gymnastics Equipment Company şi a istoricului de gimnastică Rome Milan (SUA, postum).

Cătălina Ponor este cel de-al 12-lea reprezentant al gimnasticii româneşti inclus în International Gymnastics Hall of Fame. Înaintea sa fiind primiţi în galeria legendelor gimnasticii: Nadia Comăneci (1993), Bela Karolyi (1997), Ecaterina Szabo (2000), Teodora Ungureanu (2001), Daniela Silivaş (2002), Simona Amânar (2007), Octavian Bellu (2009), Lavinia Miloşovici (2011), Gina Gogean (2013), Aurelia Dobre (2016) şi Andreea Răducan (2018).

În 2004, la Atena, Ponor a câştigat 3 medalii de aur la Jocurile Olimpice (cu echipa, la bârnă şi la sol) performanţă care a mai fost reuşită doar de Daniela Silivaş în 1988, iar în 2016, la JO de la Rio de Janeiro a fost portdrapelul delegaţiei României la ceremonia de deschidere. În palmaresul său se regăsesc 18 medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu bebeluşul şi prima reacţie a campioanei
Extra • 13 mart., 10:15
Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu bebeluşul şi prima reacţie a campioanei
Cătălina Ponor e însărcinată din nou la 36 de ani!
Extra • 25 nov., 23:09
FOTO
Cătălina Ponor e însărcinată din nou la 36 de ani! Prima declaraţie a fostei gimnaste după ce a anunţat fericita veste!
Cătălina Ponor a rupt tăcerea, după ce a fost umilită în Belgia
Extra • 31 oct., 14:46
FOTO
Cătălina Ponor a rupt tăcerea, după ce a fost umilită în Belgia: „M-am simţit lezată, nu mă voiau acolo!”
Reacţie vehementă după ce Cătălina Ponor a trăit momente umilitoare în Belgia
Extra • 3 oct., 15:44
FOTO
Reacţie vehementă după ce Cătălina Ponor a trăit momente umilitoare în Belgia: „Voi vorbi şi cu ea!”
Cătălina Ponor a avut parte de momente umilitoare în Belgia
Gimnastică • 1 oct., 17:53
FOTO
Cătălina Ponor a avut parte de momente umilitoare în Belgia. Ce a pățit marea noastră campioană