Închide meniul
Foto

Ce a făcut fiica lui Gică Popescu, după ce tatăl i-a oferit o sumă lunară infimă în timpul facultăţii pentru a trăi în Barcelona

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2023, 12:11

Ce a făcut fiica lui Gică Popescu, după ce tatăl i-a oferit o sumă lunară infimă în timpul facultăţii pentru a trăi în Barcelona

Fiica lui Gică Popescu este de o frumuseţe răpitoare

Colaj Hepta - Instagram

Ce a făcut fiica lui Gică Popescu, după ce tatăl i-a oferit o sumă lunară infimă în timpul facultăţii pentru a trăi în Barcelona. Maria Popescu a terminat una dintre cele mai prestigioase facultăţi din Barcelona, iar acum a luat o decizie radicală şi s-a mutat la Londra pentru a putea studia Masterul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Popescu a fost o studentă model. Aceasta a absolvit Esade Business School din Barcelona, una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din Spania. Fiica lui Gică Popescu, care este de o frumuseţe ieşită din comun, s-a mutat la Londra pentru a studia la Master-ul, la Universitatea de Arte.

Fiica lui Gică Popescu este o prezenţă activă pe reţelele de socializare şi pos

Ce a făcut fiica lui Gică Popescu, după ce tatăl i-a oferit o sumă lunară infimă în timpul facultăţii pentru a trăi în Barcelona

În urmă cu câteva luni, Gică Popescu a povestit ce relaţie a avut cu fiica sa şi ce sacrificii a acceptat Maria să facă. Deşi putea avea tot ce îşi dori, Maria Popescu primea o sumă mică de la tatăl său în fiecare lună pentru a se întreţine. Chiar Gică Popescu a povestit cum a „ţinut-o din scurt” pe Maria.

„Uite, fata mea a terminat anul acesta ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat studiile Dar eu i-am zis «ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.

Reclamă

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și nu o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă. Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa… Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a spus Gică Popescu la gsp.ro.

Gică Popescu a dezvăluit şi un dialog pe care l-a avut cu fiica sa. Deşi a rămas fără replică, Maria a înţeles exact ce a vrut să spună tatăl său.

Vrei mai mult? Muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a dezvăluit Gică Popescu la gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Salariul infim pe care îl are fiul lui Gică Popescu

Salariul infim pe care îl are fiul lui Gică Popescu a fost dezvăluit chiar de fostul internaţional român. Nicolas Popescu este legitimat la Farul Constanţa, club la care tatăl său este preşedinte.

Gică Popescu a recunoscut că îl ajută cu bani pe fiul său. Nicolas are un salariu de doar 500 de euro la Farul Constanţa. Gică Popescu a spus ce trebuie să facă fiul său pentru a câştigat mai mult.

Nico, de exemplu, are 500 de euro pe lună de la club. Jucătorii care au făcut 16 ani semnează pe un salariu de 500 de euro. Cu asta a trăit. Mănâncă la club, îi plătesc eu cazarea, în rest – 500 de euro pe lună. Are 8.000 de lei în cont strânși. Vrei mai mult? Joacă la echipa mare și schimbăm contractul„, a spus Gică Popescu la gsp.ro.

Recomandări
  • Fiica lui Gică Popescu şi-a făcut mândru tatăl
  • Maria Popescu a terminat una dintre cele mai prestigioase facultăţi din Barcelona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și