Închide meniul
Foto

Ce a găsit soţia lui Oleksandr Usyk în propria casă. Locuinţa a fost ocupată zile în şir de militarii ruşi. Imagini teribile făcute publice

Reclamă

Publicat: 21 aprilie 2022, 16:53

Ce a găsit soţia lui Oleksandr Usyk în propria casă. Locuinţa a fost ocupată zile în şir de militarii ruşi. Imagini teribile făcute publice

Ekaterina Usyk și Oleksandr Usyk au părăsit Ucraina. Militarii ruşi au fost alungaţi din casa lor

Colaj Instagram / Profimediaimages

Oleksandr Usyk şi soţia lui, Ekaterina Usyk, au trecut printr-un adevărat şoc în momentul în care au aflat că locuinţa lor a fost ocupată de militarii lui Vladimir Putin. Cei doi reuşiseră să părăsească localitatea Vorzel, aflată în vecinătatea capitalei Kiev, imediat după ce a început războiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul mondial la box, Ekaterina şi copiii cuplului au aflat de la vecini că ruşii i-au ocupat casa şi că au făcut prăpăd. Mai mult decât atât, amplasaseră şi tancuri chiar în apropierea vilei, până să fie alungaţi de contraofensiva ucrainenilor.

Ce a găsit Ekaterina Usyk în propria casă, care a fost ocupată zile în şir de militarii ruşi

Soţia lui Oleksandr Usyk a aflat, în cele din urmă, cum arată acum casa ei. Imaginile primite de la apropiaţi sunt teribile.

Ruşii au fost la mine acasă. Judecând după fotografii, au crezut că vor locui acolo, fericiţi, pentru totdeauna”, a scris Ekaterina Usyk pe contul de Instagram.

Ce au lăsat în urmă militarii ruşi

În una dintre băi a fost lăsat dezastru. Ruşii ar fi consumat şi mai multe sticle de băutură până să părăsească locuinţa.

Reclamă

Casa campionului mondial, ocupată de militarii ruşi

Luna trecută, Ekaterina Usyk a fost anunţată de vecini să nu se întoarcă acasă. Femeia a avut o reacţie categorică pe reţelele sociale, chiar înainte să plece din Ucraina.

Eu sunt bine, familia mea este teafără. Din păcate, este adevărat, militarii ruși s-au mutat în casa mea. De când au intrat la noi în ţară, au înnebunit. Case bune, oameni liberi. Orașele lor în timp de pace arată ca Mariupol acum.

Nu știu dacă vor pleca în curând, dar nu asta e important. Sunt mai interesată de ce se întâmplă cu vecinii mei, oamenii care locuiesc aproape de Vorzel. Trebuie să îi salvăm urgent! Doar asta contează acum. Doar pentru asta mă rog, sper ca Dumnezeu să le permită să fugă din calea războiului. Pace și bine tuturor, asta vă doresc. Ucraina înainte de toate”, a transmis Ekaterina Usyk atunci, potrivit sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi au plecat în Cehia, după ce Oleksandr Usyk a primit dreptul să părăsească țara. Campionul mondial la box, la categoria grea, şi-a apărat ţara cu arma în mână, până să înceapă pregătirea meciul revanșă cu Anthony Joshua.

Usyk şi Joshua ar urma să fie din nou adversari, în ring, la finalul lunii iunie sau la începutul lunii iulie. Interesul este uriaș și se anunță o confruntare de 120 de milioane de dolari, sumă care ar urmă să fie împărțită în mod egal între cei doi boxeri. Usyk l-a lăsat pe Joshua, în septembrie 2021, fără centurile WBA, IBF și WBO.

Oleksandr Usyk, care are o avere estimată la 4 milioane de dolari, s-ar putea îmbogăţi dacă îl va învinge din nou pe Anthony Joshua. A anunţat totuşi că va dona mare parte din încasările din meciul revanşă pentru armata ucraineană.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și