Închide meniul
Foto

Ce a păţit Evgeny Rylov după ce a stat pe scenă, lângă Vladimir Putin, la concertul de pe Stadionul Lujniki. Cum a fost „taxat” pentru participarea la evenimentul pro-război

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 martie 2022, 10:44 / Actualizat: 22 martie 2022, 16:01

Ce a păţit Evgeny Rylov după ce a stat pe scenă, lângă Vladimir Putin, la concertul de pe Stadionul Lujniki. Cum a fost „taxat” pentru participarea la evenimentul pro-război

Evgeny Rylov şi-a pierdut un contract de sponsorizare după ce s-a afişat lângă Vladimir Putin

Instagram Evgeny Rylov

Evgeny Rylov a aflat prima „nota de plată” pe care a primit-o după ce a participat la concertul de la Moscova, împreună cu alţi sportivi de top, pentru a-şi arăta sprijinul pentru invadarea Ucrainei de către Vladimir Putin. Compania Speedo, care produce echipamente pentru nataţie, a reziliat contractul de sponsorizare cu dublul campion olimpic rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rylov, de patru ori medaliat olimpic, care a câştigat probele de 100 şi 200 de metri spate la Tokyo 2020, a fost unul dintre cei opt sportivi ruşi identificaţi la mitingul găzduit de Putin pe Stadionul Lujniki, locul principal al Jocurilor Olimpice din 1980 de la Moscova şi care a găzduit şi Cupa Mondială FIFA 2018, vinerea trecută (18 martie).

Evgeny Rylov, prima sancţiune primită după a participat la concertul pro-război

El a apărut pe scenă cu puţin timp înainte ca Putin să susţină un discurs purtând medaliile olimpice, alături de gimnaste, schiori şi patinatori artistici, care erau îmbrăcaţi cu geci pe care era inscripţionat simbolul naţionalist „Z”.

După prezenţa sa la Stadionul Lujniki din Moscova, Speedo poate confirma că a încetat cu efect imediat sponsorizarea lui Evgheni Rîlov.. Condamnăm războiul din Ucraina în cel mai puternic mod posibil şi suntem solidari cu poporul ucrainean, cu sportivii noştri şi cu colegii noştri care au fost afectaţi de conflict„, a anunţat compania, potrivit news.ro.

Reclamă

Speedo a anunţat că donează soldul taxei de sponsorizare a lui Evgeny Rylov către Agenţiei Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, care îi ajută în prezent pe ucrainenii nevoiţi să fugă din casele lor în urma atacului Rusiei.

Sportivul de 25 de ani este sergent la poliţia din Lobnia. Federaţia Internaţională de Nataţie (FINA) a anunţat că verifică circumstanţele prezenţei lui Rîbolev la eveniment.

FINA este dezamăgită de prezenţa lui Rîlov la demonstraţia de vineri. Investigăm acest caz„, a anunţat forul mondial.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a câştigat titlul olimpic la Tokyo, unde a evoluat sub drapel neutru, Rylov a fost decorat de Vladimir Putin.

Reacții vehemente după apariția scandaloasă a Victoriei Sinitsina la mitingul lui Vladimir Putin

Vladimir Putin a ţinut un discurs în cadrul unui mitig uriaş organizat, vineri, la Moscova. Aproape 200.000 de oameni au participat la mitingul în cadrul căruia Vladimir Putin a justificat învazia armatei Rusiei în Ucraina.

Printre cei prezenţi la mitingul organizat de Vladimir Putin au fost şi unii dintre cei mai buni sportivi ai Rusiei. La mitingul de la Moscova, Victoria Sinitsina a avut cea mai controversată apariție.

Absolut rușinos. Sunt un mare fan al patinajului artistic și e dezgustător să o văd pe Victoria Sinitsina la mitingul lui Vladimir Putin. Nu există nicio scuză, nu ai cum să nu știi ce se întâmplă în Ucraina dacă participi la competiții internaționale și cunoști sportivi ucraineni”, a scris unul dintre fanii Victoriei Sinitsina, pe Twitter.

Ce durere! Victoria Sinitsina apare în centrul unui miting al lui Putin pe stadionul Luzhniki din Moscova. Purta litera ‘Z’ sub jachetă, mă întreb? Nimeni nu este atât de ignorant, nu? Ruşinos! Regimul Putin folosește patinajul artistic pentru propagandă”, a scris un alt uitilizator, pe Twitter.

Victoria Sinitsina e campioană mondială în proba pe echipe la patinaj artistic, în 2021, la Stockholm, și medaliată cu aur în aceeași probă, în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing 2022.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și