Închide meniul
Foto

Ce a pierdut Sabin Ilie! Femeia cu care s-a iubit, sora unui bărbat celebru din România, este de o frumuseţe ieşită din comun

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iulie 2023, 18:52

Reclamă
Ce a pierdut Sabin Ilie! Femeia cu care s-a iubit, sora unui bărbat celebru din România, este de o frumuseţe ieşită din comun

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani

Captură AS.ro

Ce a pierdut Sabin Ilie! Femeia cu care s-a iubit este de o frumuseţe ieşită din comun. Sabin Ilie a avut o relaţie cu Magda Miu, sora lui Iulian Miu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După divorţul de Leta Ilie, Sabin Ilie a avut o relaţie de durată cu Magda Miu. Aceasta este sora lui Iulian Miu, fostul său coleg de la Steaua. Sabin Ilie şi Magda Miu sunt despărţit după ani buni de relaţie. Cei doi s-au iubit ca în poveşti şi păreau că nu se vor despărţi, mai ales că au împreună un băieţel.

Ce a pierdut Sabin Ilie! Femeia cu care s-a iubit este de o frumuseţe ieşită din comun

Sabin Ilie şi Magda Miu au decis, după mai mulţi ani de relaţie, să se despartă. Cei doi au împreună un băieţel şi au rămas în relaţii bune. Ca şi Sabin Ilie, Magda pare că a trecut peste despărţirea de fostul fotbalist. Sora lui Iulian Miu a devenit o prezenţă activă pe reţelele de socializare, acolo unde este asaltată cu complimente.

Magda Miu postea des, iar fanii sunt în delir. „Divă„, „Frumos corp” sau „Frumoasă şi sexy” sunt doar câteva dintre mesajele primite de fosta iubită a lui Sabin Ilie. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU FOSTA IUBITĂ A LUI SABIN ILIE)

Sabin Ilie, dezvăluiri incredibile din cariera sa: „Mi-au pus coroană de rege! Am rămas şocat”

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile din cariera sa. Sabin Ilie a vorbit despre perioada în care a jucat în China. Sabin Ilie a fost tratat regeşte în perioada în care a jucat la chinezi. Sabin Ilie a jucat la 3 echipe din China în cariera sa: Chanchun Yatai, Jiangsu FC și Quindao Hailifeng. Fostul atacant de la Steaua şi-a adus aminte de acele momente şi a dezvăluit că era tratat regeşte de chinez. Sabin Ilie şi-a amintit şi de o petrecere cu ocazia zilei sale de naştere.

Reclamă

„Pe noi, străinii, ne tratau extraordinar. Am primit ghete personalizate, trofee. La fiecare etapă, se dădea trofeul de cel mai bun jucător al meciului. Câte o minge frumoasă, aveam vreo 20. Am gustat niște șarpe, dar era ca peștele. Noi, ca fotbaliști, puteam să ne facem ziua de naștere gratuit.

De ziua mea mi-au pus coroană de rege. Am rămas șocat. La un restaurant am făcut petrecerea, a chemat toată echipa și suporteri. Erau vreo 250 de invitați. M-a pus în capul mesei și vedeam de acolo 250 de invitați”, a povestit Sabin Ilie la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și