Închide meniul
Foto

Ce a promis să facă Marc Cucurella, dacă Spania câştigă EURO 2024! Iubita Claudia l-a dat de gol şi a recunoscut totul

Alex Ioniță Publicat: 11 iulie 2024, 21:24

Reclamă
Ce a promis să facă Marc Cucurella, dacă Spania câştigă EURO 2024! Iubita Claudia l-a dat de gol şi a recunoscut totul

Ce a promis să facă Marc Cucurella, dacă Spania câştigă EURO 2024!

Marc Cucurella și Claudia Rodriguez / Instagram

Iată ce a promis să facă Marc Cucurella, dacă Spania câştigă EURO 2024! Starul naționalei iberice și-a propus să surprindă pe toată lumea, în cazul unui succes în finala turneului din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala EURO 2024 este programată duminică, la Berlin. Marele duel dintre Spania și Anglia va începe de la ora 22:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce a promis să facă Marc Cucurella, dacă Spania câştigă EURO 2024!

Iubita lui Marc Cucurella, Claudia Rodriguez, a dezvăluit că partenerul său a promis, în cadrul unui interviu, că își va vopsi părul roșu, dacă Spania va câștiga turneul.

Totuși, frumoasa femeie a transmis faptul că nu își va forța partenerul să ia această decizie, având în vedere că promisiunea nu a fost făcută față de ea.

VEZI IMAGINI CU FRUMOASA CLAUDIA RODRIGUEZ, IUBITA LUI MARC CUCURELLA, ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă

„Marc a promis undeva (n.r. în cadrul unei intervenții la un post de radio) că își va vopsi părul roșu, dar mie nu mi-a promis nimic. Nu îl voi forța să o facă”, a spus Claudia Rodriguez, citată de thesun.co.uk.

Nemţii nu l-au uitat pe Marc Cucurella la Spania – Franţa!

Cucurella a fost în centrul atenţiei după sfertul dintre Spania şi Germania, atunci când şutul lui Musiala i-a lovit mâna, dar arbitrul Anthony Taylor nu a acordat lovitură de la 11 metri şi nici nu a fost chemat să revadă faza.

În ciuda tuturor explicaţiilor care au apărut după meciul de la Stuttgart, fanii germani nu l-au menajat deloc pe Marc Cucurella în meciul cu Franţa. Fundaşul lui Chelsea a fost huiduit de către spectatorii locali încă din momentul în care a ieşit la încălzire.

Reclamă

Cucurella a fost huiduit şi în timpul meciului, de fiecare dată când a atins mingea, iar fanii spanioli, dar şi cei englezi, nu s-au ferit să îi „înţepe” pe nemţi pentru faptul că nu au trecut peste momentul controversat din sferturi.

„Îmi vine să râd când văd că germanii au dat 100 de euro ca să meargă la Spania – Franţa pentru a-l huidui pe Cucurella în loc să vândă biletul unui spaniol sau francez”, „Incredibilă dăruirea fanilor germani care au venit la meci doar ca să îl huiduie pe Cucurella”, au fost câteva dintre comentariile de pe social media.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și