Închide meniul
Foto

Ce face şi cum arată colegul de cameră al lui Gică Hagi la Mondialul din 1994. Transformare radicală

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 martie 2023, 15:44

Transformarea radicală a lui Marian Ivan, colegul de cameră al lui Hai la Mondialul din 1994

Transformarea radicală a lui Marian Ivan, colegul de cameră al lui Hai la Mondialul din 1994

Facebook Marian Ivan

  • Cum arată acum colegul de cameră al lui Gică Hagi de la Mondialul din 1994
  • Ce face acum Marian Ivan

 

Ce face şi cum arată colegul de cameră al lui Gică Hagi la Mondialul din 1994. Este vorba de Marian Ivan, atacantul care nu a apucat să joace vreun minut la cel mai bun turneu final din istoria României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puţină lume îl mai ştie pe Marian Ivan, cel care a făcut parte din lotul România la Campionatul Mondial din 1994. Mai mult, Marian Ivan a fost colegul de cameră al lui Gică Hagi. În prezent, Marian Ivan este şi observator la prima Ligă. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Ce face şi cum arată colegul de cameră al lui Gică Hagi la Mondialul din 1994

De-a lungul carierei de jucător, Marian Ivan a evoluat pentru Steaua București, Progresul Brăila, Aris Salonic, FC Brașov, Dinamo București, AEP Paphos, Panionios, Sportul Studențesc, Henan Jianye, Oltul Sfântu Gheorghe și FC Ghimbav. Ivan s-a simțit cel mai bine la Brașov, unde a jucat 184 de meciuri și a marcat 74 de goluri. Ivan are trei meciuri jucate la echipa națională.

Reclamă

Într-un interviu acordat pentru gsp.ro în urmă cu câţiva ani, Marian Ivan şi-a amintit despre momentul în care a stat cu Gică Hagi în cameră.

A fost o întâmplare. Eu am făcut junioratul la Steaua, eu eram la tineret, el era în echipa aceea mare, doar ne știam din vedere. Înainte de turneul final din Statele Unite am plecat într-un stagiu de pregătire în Italia. Eu stăteam cu Radu Niculescu în cameră, Gică cu Neluțu Sabău. Radu și Neluțu s-au accidentat, așa că Gică a ales să mă ia cu el. Eu nu aveam vreun cuvânt de zis la națională, vă dați seama. Am avut multe de învățat de la el. Nici nu avea cum să fie altfel, fiindcă de când îl știu eu pe Hagi, vorbește doar de fotbal. Îmi spunea cum să lovesc mingea.

Reclamă

Pe atunci erau alte vremuri, discutam despre fotbal. Eu știu că-l întrebam cum naiba reușește să lovească mingea de nu se-nvârte, tot felul de chestii de genul ăsta, iar el îmi explica precum la școală. Și eu aveam șut bun, era una dintre calitățile mele, însă el a lovit balonul genial. După Mondial, la 25 de ani, m-am transferat la Dinamo. Și aveam un zid la Săftica, luam o minge și exersam cum îmi explicase Gică. Dădeam de mă plictiseam, poc-poc-poc. Aveam lovirea mingii în sânge, dar voiam să fiu mai bun. Oricum, nu a existat vreodată vreun român care să lovească mingea ca Hagi!„, a povestit, în 2019, Marian Ivan. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România