Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de femeia acuzată că şi-a înşelat soţul cu un coleg de-al lui. Cei doi bărbaţi s-ar fi luat la bătaie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2023, 12:56 / Actualizat: 16 iunie 2023, 15:03

  • Ce s-a ales de femeia care şi-ar fi înşelat soţul cu un coleg de-al lui
  • Cum arată acum superba soţie a lui Luka Jovic

Ce s-a ales de femeia acuzată că şi-a înşelat soţul cu un coleg de-al lui. Este vorba de Sofia Milosevic, cea care este căsătorită cu Luka Jovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Milosevic a fost acuzată în presa din Serbia, în timpul Campionatului Mondial din Qatar, că l-ar fi înşelat pe Luka Jovic cu Nemanja Gudelj. Conform jurnaliştilor sârbi, cei doi chiar s-ar fi luat la bătaie.

Ce s-a ales de femeia acuzată că şi-a înşelat soţul cu un coleg de-al lui

La scurt timp, toate părţile implicate în acest scandal au negat cu vehemenţă toate aceste acuzaţii. Sofia Milosevic şi Luka Jovic, care joacă acum la Fiorentina, au trecut peste acest scandal. Femeia este extrem de activă pe reţelele de socializare şi pare mai fericită ca niciodată lângă soţul său.

Reclamă

Sofia este un model de succes şi arată demenţial. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Naţionala Serbiei, zguduită de mai multe scandaluri amoroase la Campionatul Mondial din Qatar

Ana Rajkovic, soţia lui Pedrag Rajkovic, a reacţionat după ce au apărut informaţii conform cărora şi-ar fi înşelat soţul cu Dusan Vlahovic, colegul acestuia de la naţionala Serbiei.

Reclamă

În presa din Serbia e scandal monstru. Jurnaliştii sârbi susţin că e Dusan Vlahovic a avut o relaţie extraconjugală cu soţia lui Pedrag Rajkovic, chiar în cantonamentul Serbiei din Qatar.

Ana Rajkovic a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare de soţul său şi lasă să se înţeleagă că relaţia este una perfectă şi transmite că zvonurile nu sunt adevărate.

Lumea împrăștie tot felul de zvonuri false, fără a verifica informațiile. Credeți-mă că am supraviețuit unor lucruri mai grave. Au încercat să atace o leoaică rănită, dar să știți că turma se apără și ar fi bine să ne ignore de-acum încolo„, a spus, în timpul Campionatului Mondial din Qatar, Ana Rajkovic.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Vlahovic a respins acuzaţiile. „Îmi pare rău că trebuie să încep conferința de presă de la Campionatul Mondial în acest fel, dar trebuie să ating subiectul. Numele meu a fost purtat într-un scandal. Tot ce ați citit e absurd”, a fost discursul lui Vlahovic la acel moment.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Extra • 5 mai, 17:38
FOTO
Cine este tânăra care s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri. Povestea a început într-o benzinărie: „Bărbaţii erau tot mai nesimţiţi!”
Luka Jovic, Eintracht Frankfurt
Fotbal extern • 17 ian., 18:34
Atacantul de 60 de milioane de euro, gonit de Real Madrid, a făcut show în Germania! A înscris în 28 de minute cât a făcut-o la Real în 32 de meciuri
Zinedine Zidane
Fotbal extern • 12 ian., 20:07
Real Madrid renunță la jucătorul pe care a plătit 60 de milione de euro. Anunțul făcut de Bild
Luka Jovic
Fotbal • 18 nov., 20:40
Serbia – Rusia 5-0. Luka Jovic i-a ajutat pe tricolori. Evoluţie fantastică a atacantului de la Real Madrid
Luka Jovic
Fotbal extern • 23 oct., 9:54
Luka Jovic riscă 6 luni de închisoare. Autorităţile sârbe l-au trimis în judecată după acţiunile incredibile