Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu: „E un om de afaceri, mi-a fost prieten de doi ani!” Tânăra e de o frumuseţe răpitoare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 15:37

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu: „E un om de afaceri, mi-a fost prieten de doi ani!” Tânăra e de o frumuseţe răpitoare

Aza Gabriela este fosta iubită a lui Drahoş Nedelcu

Colaj Instagram Aza Gabriela

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu. Cântăreaţa Aza Gabriela are o nou relaţie cu un om de afaceri. Noul partener este un vechi prieten, aşa cum a recunoscut Aza Gabriela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu este în culmea fericirii. A trecut peste despărţirea de Dragoş Nedelcu şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un om de afaceri.

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu

Aza şi Dragoş Nedelcu s-au despărţit după mai mulţi ani în care au avut o relaţie.

Sunt foarte fericită pentru că în ultima perioadă mi-au venit foarte multe proiecte, iar în afara acestor proiecte am un om minunat care a intrat în viața mea, mă susține pe plan sentimental, profesional, e alături de mine, mă susține în absolut orice. 

Nu e persoană publică, e un om de afaceri, tocmai de aia nu aș vrea momentan să-i dau numele, suntem foarte bine așa cum suntem. Momentan o afișare âonline nu ne aduce un plus relației, suntem super liniștiți acum și super mulțumiți de noi ca relație.

Reclamă

El mi-a fost prieten de doi ani, un prieten bun, iată însă că lucrurile au luat amploare și am văzut că ne-am apropiat din ce în ce mai mult. Uite că nu ne-am dat seama și am început o relație. Suntem de câteva luni într-o relație, dar avem planuri de viitor să ne mutăm împreună. Suntem foarte apropiați, nu ne așteptam că relația noastră de prieteni”, a spus Aza Gabriela, fost iubită a lui Dragoş Nedelcu, pentru spynews.ro.

Fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu, susţinere pentru Shakira în războiul cu Pique

Fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu a recunoscut că ar fi procedat la fel ca Shakira, în cazul în care şi ea era înşelată. Mai exact, după despărţirea de Pique, Shakira a scos o melodie, iar prin intermediul versurilor îl ataca pe fostul iubit.

Aza Gabriela, care este şi ea cântăreaţă, spune că ar proceda la fel dacă şi ea ar fi înşelată.

Reclamă 4 / 0/3

În ziua de azi, cel puțin pe mine nu mă mai miră nimic. Nu numai la noi în România, se întâmplă și în afară, practic cumva cred că sunt niște categorii în care toți sunt la fel.

Cred că e extrem de greu să mai ai încredere în cineva. Noi, fetele, ne mirăm de ce suntem înșelate, când tocmai și Shakira, Kiley Jenner și altele sunt și ele înșelate la rândul lor. Rezultatul zilei … soțul Shakirei a vrut și el să schimbe plapuma și nu a mai ținut cont de respect. Probabil și faima asta îi schimbă.

Dacă aș iubit atât de mult încât să pun atât de mult la suflet, cu siguranță cred că aș scoate o piesă împotriva iubitului, pentru că asta este răzbunarea femeii și vine din sufletul femeii. Dar totuși eu sper să nu trec vreodată prin așa ceva„, a spus Aza Gabriela, pentru wowbiz.ro.

Recomandări
  • Ce s-a ales de fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu.
  • Cântăreaţa Aza Gabriela are o nou relaţie cu un om de afaceri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și