Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de una dintre cele mai celebre foste iubite ale lui Adrian Mutu! Femeia arată fabulos la 42 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2023, 13:07

Reclamă

Ce s-a ales de una dintre cele mai celebre iubite ale lui Adrian Mutu. Este vorba de Moran Atias, un model şi o actriţă din Israel. În 2005, imediat după divorţul de Alexandra Dinu, Adrian Mutu a avut o relaţie cu Moran Atias de câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relaţia celor 2 a fost extrem de mediatizată, având în vedere că şi femeia era o celebritate. Ajunsă la 42 de ani, Moran Atias continuă să uimească prin fizicul său. A devenit mama şi are o carieră perfectă ca actriţă şi model. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Ce s-a ales de una dintre cele mai celebre iubite ale lui Adrian Mutu

De-a lungul timpului, Adrian Mutu a mai avut relaţii şi cu alte femei celebre, ca Aida Yespica, Blu Cantrell, Moran Atias și Martina Stella. Prima soţie a lui Adrian Mutu e acum actriţă şi pozează ca model pentru diverse reviste.

Adrian Mutu a dezvăluit de ce nu a mers mariajul cu Alexandra Dinu

Adrian Mutu a dezvăluit în cartea lui de ce nu a mers mariajul cu Alexandra Dinu.

Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

Reclamă

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a scris Adrian Mutu în cartea lui, „Revenirea din Infern”.

Alexandra Dinu şi Adrian Mutu au acum o relaţie civilizată. Mario Mutu, care s-a născut în septembrie 2002, a locuit după divorţ cu mama lui, Alexandra.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia Vezi toate știrile
Citește și