Închide meniul
Foto

„Ce te intimidează cel mai mult la mine?” Fiica lui Gabi Balint a primit răspunsul imediat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2023, 17:20 / Actualizat: 9 octombrie 2023, 20:00

Reclamă
„Ce te intimidează cel mai mult la mine?” Fiica lui Gabi Balint a primit răspunsul imediat

Fiica lui Gabi Balint, mai provocatoare ca niciodată. A renunţat la sutien şi a făcut totul public

Colaj Instagram

„Ce te intimidează cel mai mult la mine?” Fiica lui Gabi Balint a primit răspunsul imediat. Fiica lui Gabi Balint continuă să facă senzaţie pe reţelele de socializare. Denisa Balint şi-a provocat fanii să îi răspundă la o întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa este fiica cea mare a lui Gabi Balint şi o prezenţă activă pe reţelele de socializare. Tânăra postează pe reţelele de socializare în ipostaze provocatoare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Fiica lui Gabi Balint a primit răspunsul imediat

Mai mult, această interacţionează des cu urmăritorii săi de pe internet. „Ce te intimidează cel mai mult la mine„, a fost ultima provocare lansată. „Privirea”, i-a răspuns imediat un fan.

Denisa Balint a pozat într-o ţinută sexy şi a lăsat să i se vadă silueta perfectă. Tânăra, care are 24 de ani, a absolvit facultatea. Ea a studiat în Spania la Institutul European de Design.

În vârstă de 60 de ani, Gabi Balint are două fiice. Pe Denisa şi pe Roa Lorelai Andreea, în vârstă de 12 ani.

Reclamă

Gabi Balint, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Gabi Balint a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ajuns să bată penalty în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua, la penalty-uri, în fața Barcelonei, scor 2-0.

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

”Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Balint a dezvăluit că el și colegii săi au petrecut cu vin, după finala Cupei Campionilor Europeni câștigată de Steaua în 86, în fața celor de la Barcelona.

”Nu am știut să ne bucurăm atunci. Noi am realizat atunci când am venit în țară, când am văzut puhoiul de lume la aeroport. Ne-am distrat puțin la hotel, acolo. Ne-au făcut spaniolii un tort, am avut niște vin de-al nostru. Nimeni nu ne știa pe acolo. Am ieșit puțin cu Belo la cumpărături”, a mai spus Balint.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și