Închide meniul
Foto

Ce urmează pentru Gerard Pique şi Shakira, după despărţire: „Vor fi probleme!”. Decizia drastică luată de cântăreaţa care ar fi fost înşelată

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iunie 2022, 17:12 / Actualizat: 4 iunie 2022, 20:56

Gerard Pique şi Shakira

Shakira, reacţie necontrolată când s-a întlnit cu Gerard Pique

Gerard Pique şi Shakira s-au despărţit / Profimediaimages

  • Gerard Pique şi Shakira au confirmat că se vor despărţi
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

S-a aflat ce urmează pentru Gerard Pique şi Shakira, după despărţirea anunţată în mod public. Fundaşul Barcelonei şi cântăreaţa din Columbia pun capăt relaţiei de 12 ani. Au împreună doi copii, Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai e loc de împăcare, mai ales după ce jucătorul care a scris istorie la naţionala Spaniei ar fi înşelat-o pe Shakira. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriţi, dar asta nu le simplifică foarte mult situaţia. Urmează un proces în care se va stabili ce se întâmplă cu cei doi băieţi ai lor.

Ce urmează pentru Gerard Pique şi Shakira, după despărţire

Spaniolii au venit cu detalii despre „ruptura” dintre Pique şi Shakira. Nu vor fi probleme în ceea ce privesc banii. Artista are o avere estimată la 300 de milioane de dolari.

Reclamă

Nu e cale de întoarcere: cântăreața din Columbia şi fotbalistul blaugrana au început procesul de separare în Barcelona. Cei doi nu au reușit să depășească ultima criză, în ciuda faptului că au o relație de 12 ani. Shakira (45 de ani) și Pique (35 de ani) și-au angajat deja avocați și au început procesul.

Ei nu sunt căsătoriți, dar trebuie văzut cum îşi împart bunurile comune. Sursele noastre susțin că niciuna dintre părți nu pretinde bani de la cealaltă, dar vor fi multe probleme legate de custodia copiilor„, anunţă jurnaliştii de la El Economista, potrivit marca.com.

Reclamă

Shakira ar fi luat deja o decizie drastică şi are de gând să plece din Catalonia, alături de cei doi copii ai săi.

Artista nu vrea să mai stea în Barcelona. Nu are prieteni sau familia acolo, în afară de rudele lui Pique. Mai mult decât atât, Fiscul o urmăreşte de câțiva ani, așa că Shakira a decis să se mute în altă țară. Împreună cu copiii ei, bineînțeles„, mai susţine sursa citată.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Povestea unuia dintre cele mai cunoscute cupluri din lume a ajuns la final. Shakira a anunțat că relația sa cu Gerard Pique s-a încheiat. Cei doi formau un cuplu de 12 ani și au împreună doi copii. În ultima vreme, în presa iberică s-a scris că Pique ar fi înșelat-o pe cântăreața sud-americană, iar acest lucru ar fi dus la separare.

Reclamă 4 / 0/3

Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care reprezintă principala noastră prioritate, facem apel la respect pentru intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este anunțul făcut de cei doi.

Ca urmare a problemelor prin care trec cei doi, Pique s-a mutat de acasă într-un alt apartament. Pique și Shakira s-au cunoscut în 2010, la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”