Închide meniul
Foto

Cea mai sexy antrenoare din România arată senzaţional după două naşteri! Şi-a impresionat fanii cu ultimele imagini: „Superbă”

Publicat: 26 august 2023, 11:57

Reclamă
Cea mai sexy antrenoare din România arată senzaţional după două naşteri! Şi-a impresionat fanii cu ultimele imagini: „Superbă”

Cea mai sexy antrenoare din România arată senzaţional după două naşteri!

Mihaela Evi / colaj Instagram

Mihaela Evi este considerată cea mai sexy antrenoare din România. În vârstă de 35 de ani, ea pregăteşte grupele de juniori ale echipei de handbal Gloria Bistriţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Evi a jucat handbal de performanţă, dar a fost nevoită să se retragă din activitate din cauza accidentărilor repetate. Pasiunea pentru handbal nu i-a dispărut, iar acum antrenează cu multă ambiţie şi devotament viitoarele handbaliste profesioniste.

Cea mai sexy antrenoare din România arată senzaţional după două naşteri!

Mihaela Evi este urmărită de aproape 50.000 de persoane pe Instagram. Ea a recunoscut că face şi postări plătite, dar a subliniat că a refuzat să promoveze companiile care comercializează ţigări şi alcool pentru că ar fi în dezacord cu ceea ce le spune jucătoarelor.

„Fac și postări plătite, dar nu e activitatea mea principală. Fiind și pe partea de sport, refuz multe cereri de a face reclame, la băuturi, la țigări, la pariuri etc. Aș fi putut face mai mulți bani din activitatea online decât din sport. Dar nu ar fi OK. Nu e normal eu să le țin prelegeri fetelor, iar apoi să fac reclamă la țigări.

Da, e o tentație pentru fete să facă bani ușor, cu un cont pe OnlyFans, apoi să-și ia casă la 20 de ani pentru că-și pun poze dezbrăcate. Noi credem în faptul că mai bine domnișoarele fug la sală să facă sport. «Ține și de părinți cât stau copiii pe social media»”, spunea Mihaela Evi într-un interviu pentru gsp.ro.

Reclamă

L-a criticat pe preşedintele Federaţiei de Handbal când şi-a anunţat retragerea

Mihaela Evi şi-a anunţat retragerea din activitate în 2022, după mai multe accidentări. În mesajul de rămas-bun, fosta handbalistă îl critica pe preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Constantin Din.

„Mulțumesc Constantin Din Handbal. Și pentru asta, dar și pentru presiunea și problemele pe care mi le-ați creat astă vară, când încă eram antrenoarea lotului național de tineret. Atunci nu m-ați putut face să renunț la handbal, dar uite că acum da. Mi-e scârbă și îmi ajunge! Pentru mine astăzi s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului! Să o facă șmecherii”, scria, pe Facebook, Mihaela Evi, după un meci Gloria Bistrița II – Arena Târgu Mureş, încheiat cu un rezultat de egalitate, 37-37.

De atunci Mihaela Evi este numai antrenoare de handbal, muncă pe care o face cu aceeaşi pasiune cu care şi juca handbal în trecut.

Reclamă 4 / 0/3

În timpul liber, Mihaela Evi se bucură din plin de vacanţe. Îi plac foarte mult călătoriile şi postează pe reţelele de socializare fotografii din destinaţiile de vacanţă.

Chiar zilele trecute s-a fotografiat în Italia, iar fanii au apreciat în număr mare pozele. „Arăţi minunat”, „Superbă” sau „Doamne, eşti atât de frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile primite la fotografiile postate. Mii de like-uri au adunat imaginile postate de Mihaela Evi din vacanţa din Italia.

Deşi e măritată, fanii îi trimit în continuare cereri în căsătorie

Chiar dacă e măritată şi are doi copii, Mihaela Evi a recunoscut că primeşte în continuare cereri în căsătorie.

Nu-i deranjează. Poate asta e atractiv. Oamenii ar trebui să ajungă să mă cunoască. Și eu admir niște fete wow, frumoase, de pe Instagram, dar nu m-ar face fericită să fac asta ca meserie (n.r.: influencer). Primesc și multe cereri în căsătorie! Deși scrie pe contul meu că sunt măritată. I-am răspuns unuia că o să-mi întreb soțul, nu s-a prins de idee. Eu nu sunt influencer, deși îmi place fotografia și să am grijă de mine, dar iubesc prea mult handbalul”, a mai declarat Mihaela Evi în interviul citat..

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și