Închide meniul
Foto

Cerere în căsătorie surprinzătoare, chiar pe terenul de fotbal. O jucătoare de la Atletico Madrid a avut parte de surpriza vieţii ei! Iubita ei a organizat totul

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 30 decembrie 2021, 14:50

Moment spectaculos la baza de antrenament a lui Ajax. Invitată să ofere un interviu, Ana Romero (34 de ani) a avut parte de o surpriză uriaşă. Iubita ei, Merel van Dongen (28 de ani), şi-a făcut apariţia şi a cerut-o în căsătorie. Sportiva de la Atletico Madrid a primit răspunsul aşteptat şi se pregăteşte acum de nuntă.

Reclamă
Ana Romero şi Merel van Dongen

Ana Romero şi Merel van Dongen se pregătesc de nuntă

Colaj Instagram

Tot planul a fost pus la cale de jucătoarea care a îmbrăcat de 56 de ori tricoul naţionalei Olandei. A avut parte şi de sprijinul clubului din Amsterdam, care a filmat cererea în căsătorie şi a postat imaginile pe contul oficial de Youtube.

Reclamă

Ana Romero, cerută în căsătorie de Merel van Dongen

Merel van Dongen și Ana Romero au câștigat titluri și cupe în anii petrecuţi la Ajax. Și-au câștigat şi inimile una celeilalte. La mai bine de cinci ani de la prima scânteie, acestea s-au întors la club. Romero a crezut că a fost invitată la un interviu. Cu toate acestea, ultima întrebare nu a fost despre fotbal„, a fost descrierea oferită de „lăncieri”.

Reclamă

Merel van Dongen a şi avut o primă reacţie pe reţelele sociale. Jucătoarea care a evoluat în 2015 şi 2018 la Ajax este încântată.

View this post on Instagram


A post shared by Merel Van Dongen (@merel23)

A spus ‘DA’. Am fost la Toekomst, primul loc în care ne-am întâlnit, în care mi-ai oferit prima ‘panna’, dar mai presus de atât locul în care am început să te iubesc. Eşti iubirea vieţii mele, singura! Te iubesc, Ana Romero Moreno, să punem acel inel pe deget!„, a scris Merel.

Citește și:

Ana Romero s-a retras din fotbal în 2020, după ce a jucat pentru Rayo Vallecano, Espanyol, Barcelona, Valencia, Ajax şi Betis.

I said yes to the love of my life, can’t be happier.
Si quiero, hoy y siempre schatje.
Nos vamos de boda!!! 💃🏻❤️ pic.twitter.com/PFi52lAipx
— Ana Romero Moreno “Willy” (@aromero7willy) December 29, 2021

I-am spus da iubirii vieţii mele şi nu aş putea fi mai fericită. Da… acum şi pentru totdeauna. Vom merge la nunta noastră„, a reacţionat şi Ana Moreno ‘Willy’.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea