Închide meniul
Foto

Cine sunt cele două susţinătoare înfocate ale lui Denis Alibec! I-au făcut „galerie” la ultimul meci

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2024, 9:52

Reclamă
Cine sunt cele două susţinătoare înfocate ale lui Denis Alibec! I-au făcut „galerie” la ultimul meci

Cine sunt cele două susţinătoare înfocate ale lui Denis Alibec

Cine sunt cele două susţinătoare înfocate ale lui Denis Alibec/ Instagram

S-a aflat cine sunt cele două susţinătoare înfocate ale lui Denis Alibec. Atacantul de la Farul a avut parte de susţinere în meciul dintre Farul şi Sepsi, din etapa a zecea din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost omul meciului cu Sepsi şi a reuşit o „dublă”, din penalty. Farul i-a învins pe covăsneni cu 2-1, după ce au evoluat timp de 60 de minute în inferioritate numerică.

Cine sunt cele două susţinătoare înfocate ale lui Denis Alibec

În tribunele arenei din Ovidiu, iubita lui Denis Alibec s-a fotografiat alături de mama atacantului, Emilia Stroe. Anca Surdu, partenera atacantului, a devenit o prezenţă constantă la meciurile celor de la Farul.

Anca Surdu şi Emilia Stroe au purtat ambele câte un tricou al Farului, cu numele lui Denis Alibec. Fotografia a fost postată de atacantul naţionalei, pe contul lui de Instagram.

În timpul partidei, Anca Surdu l-a filmat pe Denis Alibec pe teren. Aceasta a postat de asemenea videoclipul, alături de mai multe inimi, lângă numele internaţionalului român.

Reclamă
Reclamă

Denis Alibec şi Anca Surdu formează un cuplu de câteva luni. Cei doi şi-au oficializat relaţia în vară, după ce au plecat în vacanţă în Grecia.

Anca Surdu are 33 de ani şi este de o frumuseţe rară (vezi galeria foto de la finalul articolului). În carieră a obţinut performanţe remarcabile la gimnastică aerobică. A reuşit să obţină două medalii de aur la Campionatul Mondial (trio şi grup) şi una de argint (echipe).

Alibec a trăit o poveste de dragoste, în trecut, cu Valentina Vanu. Cei doi aveau planuri mari, dar acestea s-au spulberat și s-a ajuns la o despărțire. Valentina era originară din Călăraşi şi absolvise Universitatea Cambridge.

Reclamă

Denis Alibec, mesaj savuros pentru Constantin Budescu înainte de Buzău – Farul

Denis Alibec a transmis un mesaj savuros pentru Constantin Budescu înainte de Buzău – Farul. Atacantul echipei antrenate de Gică Hagi nu și-a uitat prietenul, cu care se va duela în etapa următoare.

Alibec a vorbit după victoria Farului cu Sepsi, scor 2-1, din etapa cu numărul 10 a sezonului de Liga 1. Meciul a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Înaintea meciului cu Buzău, Denis Alibec a vorbit despre prietenul său, Constantin Budescu, legitimat la Gloria, despre care a spus că este un jucător extraordinar.

Să sperăm că Budescu nu va da totul pe teren, că o lasă puțin mai moale. E un jucător extraordinar, sperăm să nu facă un meci bun. (n.r.-Îi transmiți un mesaj?) Să stea la Ploiești”, a declarat Denis Alibec, la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și