Închide meniul
Foto

Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism. Părinţii lui Eduard Grosu, loviţi cu maşina de antrenorul lui CSA Steaua: „Să vină poliţia. A intrat intenţionat, să ne răstoarne!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iunie 2022, 17:27

Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism. Părinţii lui Eduard Grosu, loviţi cu maşina de antrenorul lui CSA Steaua: „Să vină poliţia. A intrat intenţionat, să ne răstoarne!”

Părinţii lui Eduard Grosu, loviţi cu maşina de antrenorul lui CSA Steaua

Scandal uriaş la Campionatul Naţional de Ciclism / Antena Sport

Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism. Părinţii lui Eduard Grosu l-au acuzat pe antrenorul lui CSA Steaua, Georgios Georgiadis, că a intrat intenţionat în maşina lor. Mai mult, Viorel Grosu ar fi fost agresat şi a sunat la 112 pentru a chema o ambulanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul incredibil a avut loc în proba desfăşurată în judeţul Harghita, la Izvorul Mureş. Într-o filmare apărută în spaţiul public se vede cum Georgios Georgiadis este lângă autoturismul părinţilor celui mai bun ciclist din România. „Să vină poliţia, să vină jandarmeria aici! Ăsta nu are ce căuta în ciclismul profesionist. Să vină poliţia că a intrat intenţionat în mine„, se aude ţipând tatăl lui Eduard Grosu”.

Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism. Părinţii lui Eduard Grosu, scandal uriaş cu Georgios Georgiadis

L-a lovit la gât. Avem nevoie de ambulanţă. Să vină în Ocland, că ne întoarcem acolo. L-a gât, chiar la ceafă (n.r l-a lovit). Noi voiam să depăşim, să mergem la locul nostru în caravană, şi el a venit din stânga să ne bage în şanţ„, se aude mama lui Eduard Grosu, în timp ce vorbea la telefon şi cerea ajutor.

Membrii familiei Grosu îl acuză pe antrenorul lui CSA Steaua că le-a făcut documente false unor sportivi. Eduard Grosu a făcut şi o contestaţie. Acesta ar fi fost motivul pentru care tatăl lui Eduard Grosu ar fi fost agresat. Au fost incidente grave şi în momentul în care au apărut poliţiştii. Georgiadis a sărit la bătaie şi a fost oprit cu greu de oficialii cursei.

Ei au făcut nişte falsuri, pe clubul Steaua aveau duble licenţieri ceea ce nu era posibil. Eu am făcut o reclamaţie la UCI acum 2 zile, vineri. UCI mi-a dat dreptate mie şi astăzi a luat foc (n.r. Georgios Georgiadis). Taică-miu e lovit la cap, după cum se vede în poze. Apoi a intrat cu maşina în faţă, să îl agreseze. Se vede cum îl înjură„, a declarat Eduard Grosu, câştigătorul Turului Ciclist al României în 2020, pentru Antena Sport.

Reclamă

Antrenorul de la CSA Steaua a avut şi o primă reacţie după haosul din Harghita. Neagă că l-ar fi lovit pe Viorel Grosu. Mai mult decât atât, anunţă că părinţii lui Eduard au intrat cu maşina în a lui.

A început să mă înjure, am coborât şi m-am enervat şi eu. L-am lovit cu maşina, atât s-a întâmplat. Ne-am lovit în circulaţie, eu zic că m-au lovit ei. Noi avem alte reguli, nu ai voie să mă depăşeşti când am sportiv în faţă. Noi maşinile din caravană suntem în protecţia sportivilor.

Ei m-au şicanat şi nu am putut să ajung la sportivul meu. După ce i-am schimbat roata, au venit din partea stângă şi probabil au vrut să mă obstrucţioneze. Eu m-am supărat foarte mult pentru că exista posibilitatea să păţească ceva ciclistul din faţă. Nu l-am lovit, nici nu l-am atins. Eu sunt lovit la uşa din stânga şi el este lovit în faţă„, a precizat Georgios Georgiadis pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat pentru accident. Pentru moment, din informaţiile noastre, au făcut doar un proces verbal.

Recomandări
  • Clipe de coşmar în Campionatul Naţional de Ciclism
  • Scandal de proporţii între Georgios Georgiadis şi părinţii lui Eduard Grosu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și