Închide meniul
Foto

Constantin Budescu, imagini fabuloase! A cântat la microfonul crainicului de la stadion: „Sus la heleșteu dinspre pădure, avea Mărioara hanul ei!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2023, 22:28

Constantin Budescu, imagini fabuloase! A cântat la microfonul crainicului de la stadion: „Sus la heleșteu dinspre pădure, avea Mărioara hanul ei!”

Primul refuz primit de Constantin Budescu, după ce a rămas liber de contract

Constantin Budescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Constantin Budescu, imagini fabuloase pe stadionul echipei la care joacă. „Budi” a luat microfonului crainicului de la stadionul Petrolului şi a început să cânte. Colegii săi de echipă au început să râdă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O nouă imagine cu Budescu a devenit virală pe reţelele de socializare. „Magicianul” Petrolului a făcut spectacol la microfon, iar colegii săi au gustat din plin momentul.

Constantin Budescu, imagini fabuloase! A cântat la microfonul crainicului de la stadion

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ȘUT&GOL 🇷🇴 (@_sutsigol)

Budescu nu se mândreşte doar cu calităţile muzicale. Cât de frumoasă este soţia sa

Cât de frumoasă este soţia lui Constantin Budescu (34 de ani). Mădălina Budescu este femeia care i-a schimbat viaţa lui „Budi”. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Constantin Budescu şi Mădălina s-au căsătorit în octombrie 2014, la Ploieşti. Naşul lui „Budi” a fost chiar fostul său coechipier de la Astra, Dani Coman. „La biserică am avut cele mai mari emoţii, am semnat cel mai important şi cel mai lung contract din viaţa mea. E un contract pe viaţă”, spunea internaţionalul român după ce şi-a dus aleasa inimii la altar.

Reclamă

Mijlocaşul Petrolului are doi copii, pe Patrick Nicolas (7 ani) şi pe Matias (5 ani). „M-am schimbat în bine după ce m-am căsătorit, după ce-au venit copiii, sunt alt om. Chiar dacă par eu mai neserios și mai glumeț câteodată. Mi-ar plăcea ca băieții să-mi calce pe urme, dacă vor dori, însă nu-i voi obliga„, spunea Constantin Budescu într-un interviu pentru gsp.ro.

Mădălina Budescu se ocupă de salonul de înfrumuseţare pe care l-a inaugurat la finalul anului trecut. „Ideea a fost a soției, nu a mea, am ajutat-o cât am putut de mult și nu bucurăm că am reușit să deschidem acest salon„, a declarat atunci Budescu.

Eu mi-am dorit foarte mult acest lucru. Am considerat că este cazul să fac și eu altceva mai ales că ne-am mai liniștit cu plecările și suntem aproape de casă„, a precizat Mădălina Budescu pentru ph-online.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Constantin Budescu, imagini fabuloase
  • Budescu a început să cânte pe stadion

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și