Închide meniul
Foto

Costin Gheorghe s-a cununat religios cu iubita sa, fiica unui milionar din România. Femeia arată uimitor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 octombrie 2023, 13:49 / Actualizat: 2 octombrie 2023, 16:42

Reclamă
Costin Gheorghe s-a cununat religios cu iubita sa, fiica unui milionar din România. Femeia arată uimitor

Costin Gheorghe s-a cununat religios cu iubita sa, fiica unui milionar din România

Colaj Instagram

Costin Gheorghe a făcut pasul cel mare şi s-a cununat religios cu iubita sa, fiica unui milionar din România. Este vorba de frumoasa Maris Cuşu, fiica unui cunoscut milionar din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la Sportul Studenţesc s-a cununat religios cu Maria Cuşu, la doar două săptămâni după ce a cerut-o de soţie. Maria Cuşu este fiica unui cunoscut milionar din România şi este fosta soţie a lui Stelian Carabaş, fost jucător la FC Naţional şi Steaua. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU MARIA CUŞU)

Costin Gheorghe s-a cununat religios cu iubita sa, fiica unui milionar din România

Sora lui Costin Gheorghe, cântăreaţa Elena Gheorghe, a întreţinut atmosfera la petrecere. Costin Gheorghe şi Maria Cuşu au încins ringul de dans până dimineaţa, au scris cei de la spynews.ro. Costin Gheorghe şi Maria Cuşu se iubesc enorm.

Da, este adevărat. Sunt într-o relație cu Maria (n.r. Cușu). Trăim momentul și ne bucurăm de fiecare clipă. Deja ne-am mutat împreună. Formăm un cuplu de patru, cinci luni. E devreme să vorbesc acum de căsătorie sau alte planuri. Suntem fericiți și ne înțelegem perfect. Ema (n.r. fetița din prima căsătorie a lui Costin Gheorghe) chiar a fost la noi, totul a fost perfect”, spunea în urmă cu cîteva luni Costin Gheorghe pentru cancan.ro.

În această vară, Costin Gheorghe a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de soţie pe Maria Cuşu. „Sunt mai fericit și împlinit ca oricând! Mi-a dăruit Dumnezeu ce am așteptat toata viața și sunt recunoscător pentru tot ceea ce simt și trăiesc”, spunea Costin Gheorghe imediat după ce a cerut-o de soţie pe iubita sa pentru viva.ro.

Reclamă

De altfel, acesta a postat şi pe Instagram un mesaj emoţionant care însoţeşte imaginea când o cere de soţie pe Maria. „Pentru totdeauna! I love you my wife!”, a mai transmis Costin Gheorghe.

În cariera sa, Stelian Carabaş a jucat la Farul, FC Naţional şi Steaua. De asemenea, Carabaş a evoluat şi în străinătate la Ankaragucu, AEL Limassol, Skoda Xanthi şi Anorthosis Famagusta. S-a retras din fotbal în 2007, de la Anorthosis Famagusta.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor Vezi toate știrile
Citește și