Închide meniul
Foto

Cristi Chivu și soția lui, vacanță spectaculoasă. Adelina Chivu a întors toate privirile!

Publicat: 22 iunie 2023, 10:18

Reclamă
Cristi Chivu și soția lui, vacanță spectaculoasă. Adelina Chivu a întors toate privirile!

Cristi Chivu și soția lui, vacanță spectaculoasă

Cristi Chivu şi Adelina Chivu / Instagram

Cristi Chivu (42 de ani) și soția lui se bucură de o vacanță spectaculoasă. Antrenorul echipei Inter Primavera se relaxează după un sezon încărcat, în care a fost la un pas de a prelua chiar echipa de seniori a lui Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan al României este extrem de discret în ceea ce privește viața lui personală. Totuși, Adelina Chivu postează des imagini pe rețelele sociale. Femeia cu care fostul căpitan al naționalei României s-a căsătorit în 2008 are peste 100.000 de urmăritori pe rețelele sociale.

Cristi Chivu și soția lui se bucură de o vacanță spectaculoasă

Cristi Chivu și Adelina au plecat, imediat după finalul sezonului, în Mykonos. S-au bucurat de luxul de pe „insula miliardarilor” (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Vacanța continuă pentru cei doi.

Adelina Chivu tocmai a postat, pe Insta Story, imagini dintr-o nouă destinație de senzație în care se bucură de zilele libere. S-a fotografiat alături de soțul ei în New York, printre zgârie-nori. Cei doi s-au îmbrățișat pe stradă și au dat de înțeles că se simt excelent.

Adelina Chivu şi Cristi Chivu s-au cunoscut în 2007, pe vremea în care ea era prezentatoare TV, iar el era căpitanul echipei naţionale. La un an distanţă, cei doi se căsătoreau. Nunta a avut loc la Palatul Ştirbey, iar presa nota că ar fi costat atunci 400.000 de euro. Cristi și Adelina au împreună două fetițe, pe Natalia și Anastasia.

Reclamă

Din ultimele informații oferite de jurnaliștii italieni, Cristi Chivu și-a decis viitorul și va continua la Inter Primavera. Fostul mare fotbalist român s-a întâlnit cu conducătorii clubului chiar înainte finalei UEFA Champions League, pierdută de Inter în fața lui Manchester City.

În sezonul 2021/22, Inter Primavera a reuşit să câştige campionatul, dar a ratat calificarea în play-off-ul sezonului recent încheiat. În ciuda acestei ratări, munca lui Chivu a fost apreciată, mai ales că Simone Inzaghi a decis să îi aducă la echipa mare pe Zanotti, Fontanarosa şi Carboni, jucători care ar fi putut face diferenţa la Primavera.

Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui

Cristi Chivu a dezvăluit că a fost bănuit de colegi că este violent cu soţia lui, Adelina. Fostul jucător a oferit un interviu în presa din Italia, unde a mărturisit prin ce clipe dificile a trecut, după accidentarea la cap suferită în ianuarie 2010.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Chivu şi-a continuat cariera, şi după acel moment tragic. Fostul fundaş a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile, motiv pentru care a fost nevoit să ia medicamente care aveau efecte asupra comportamentului lui. Acest lucru i-a determinat pe coechipierii săi de la Inter să o sune pe Adelina Chivu, pentru a se asigura că Cristi Chivu nu este violent cu ea.

La două luni și jumătate de la accident, m-am întors pe teren cu toate fricile mele. Sufeream când jucam. Toate lucrurile prin care am trecut după accident, cu toate medicamentele luate, m-au făcut să fac anumite lucruri care nu mă caracterizează.

Cum ar fi gesturile obscene făcute după meciul de Cupă cu Roma, pumnul dat lui Marco Rossi, cearta cu Rafa Benitez. Nimeni nu știe că am luat niște medicamente care au înlăturat toate filtrele.

Îmi aduc aminte, colegii mei au sunat-o pe soția mea acasă să o întrebe dacă totul este bine, dacă sunt agresiv acasă, dacă ridicam mâna la ea.

Toate astea au o explicație. Dintoina (n.r. medicamentul luat). Trebuia să iau doar două luni, dar am luat timp de nouă luni”, a declarat Cristi Chivu, pentru corrieredellosport.it.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și