Închide meniul
Foto

Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2023, 17:23

Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă

Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă

Profimedia

Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani, unul dintre cei mai mari boxeri din istorie. „Iron” Mike are o condiţie fizică de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mike Tyson a ajuns la 57 de ani şi are o condiţie fizică de invidiat. Mai mult, Tyson se ocupă şi de pregătirea luptătorului Francis Ngannou.

Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă

Mike Tyson a postat pe reţelele de socializare o imagine cu el la bustul gol, care a devenit în scurt timp virală. Tyson este un pachet de muşchi, ca în vremea în care făcea senzaţie în ring. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou, la debutul camerunezului în box

Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou, la debutul camerunezului în box. Fostul campion din UFC de la categoria grea îl va întâlni pe Tyson Fury în primul său meci de box, în Arabia Saudită. Starul artelor marţiale mixte Francis Ngannou va fi asistat din colţul ringului de fosta legendă a boxului Mike Tyson în meciul contra campionului WBC al categoriei grea, Tyson Fury, programat pe un ring de box în Arabia Saudită pe data de 28 octombrie, relatează AFP, potrivit agerpres.ro.

Ngannou şi Mike Tyson au confirmat acest parteneriat într-un comunicat publicat joi de Riyadh Season, festivalul anual de divertisment şi sport care va debuta anul acesta cu meciul Ngannou – Fury.

Reclamă

„Nu este un secret pentru mine că îl susţin pe Ngannou sută la sută în acest meci al campionilor”, a declarat în acest comunicat Mike Tyson, care va fi implicat în pregătirea meciului.

„El are un pumn extrem de puternic, iar atunci când loveşte ţinta, este finalul meciului. Abia aştept să lucrez cu Ngannou şi să-l ajut să treacă din octogon în ringul de box”, a explicat fostul campion al categoriei grea, care are totodată şi o bună relaţie cu britanicul Tyson Fury.

Camerunezul Ngannou nu are un palmares în box, dar la 36 de ani are o reputaţie redutabilă în artele marţiale mixte (MMA), devenind campion UFC la categoria grea, titlu pe care l-a păstrat până în ianuarie când s-a retras din UFC din cauza unui diferend cu preşedintele organizaţiei, Dana White.

Reclamă 4 / 0/3

Ngannou, care a câştigat 17 din cele 20 meciuri la profesionişti în UFC, dintre care 12 prin KO, va încasa mai mulţi bani din meciul cu Fury decât în toată cariera UFC.

La rândul său, Fury, care are 33 de victorii şi un meci nul, nu-şi va pune titlul WBC în joc cu ocazia acestui meci „demonstrativ”, care se va desfăşura după regulile boxului profesionist.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și