Închide meniul
Foto

Cum a apărut la petrecerea de la Premiile Oscar 2023 femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă. Maria Sharapova a fost și ea prezentă

Reclamă

Publicat: 13 martie 2023, 9:44

Cum a apărut la petrecerea de la Premiile Oscar 2023 femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă. Maria Sharapova a fost și ea prezentă

Vera Wang şi Maria Sharapova, la Gal Premiilor Oscar

Vera Wang şi Maria Sharapova, la Gal Premiilor Oscar/ Colaj Profimedia

Femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă a apărut la petrecerea de la Premiile Oscar 2023, acolo de unde nu a lipsit nici Maria Sharapova, fostul lider WTA. Vera Wang a atras toate privirile, fiind îmbrăcată într-o rochie care îi scotea în evidenţă talia de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala Premiilor Oscar a avut loc noaptea trecută, la Los Angeles. Imediat după decernarea premiilor, a avut loc bine-cunoscuta petrecere, unde au fost invitate multe staruri internaţionale.

Cum a apărut la petrecerea de la Premiile Oscar 2023 femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă, alături de Maria Sharapova

Vera Wang a făcut senzaţie la gala Premiilor Oscar. Fosta patinatoare, în vârstă de 73 de ani, se ocupă în prezent de o casă de modă, şi astfel nu a putut lipsi de la mult-aşteptatul eveniment din Statele Unite ale Americii.

Femeia care arată ca o adolescentă a atras toate privirile. Aceasta a fost îmbrăcată într-o rochie lungă, pe jumătate albă, şi pe jumătate neagră. De asemenea, Vera Wang a purtat şi o pereche de mănuşi albe, lungi.

De cealaltă parte, Maria Sharapova a reprezentat o altă apariţie de senzaţie, la Gala Premiilor Oscar 2023. Fostul lider WTA, retras din activitate în urmă cu trei ani, a optat de asemenea pentru o rochie lungă, de culoare verde.

Reclamă

Ca şi Vera Wang, Sharapova a purtat şi ea o pereche de mănuşi de piele, asortate cu pantofii, de culoare neagră. De asemenea, rusoaica ajunsă la 35 de ani a avut şi un frumos colier la gât, care completa perfect ţinuta.

Vera Wang va împlini anul acesta 74 de ani, însă se menţine într-o formă de invidiat. Fosta patinatoare americană se mândreşte cu o talie perfectă, şi cu un ten ca al unei adolescente.

De cealaltă parte, Maria Sharapova s-a lăsat de tenis la începutul lui 2020. Aceasta formează o relaţie cu un om de afaceri britanic, şi au împreună un băieţel, născut vara trecută.

Reclamă 4 / 0/3

Marii câştigători ai Premiilor Oscar 2023

„Everything Everywhere All Once”, producători Daniel Kwan, Daniel Scheinert şi Jonathan Wang, a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 95-a ediţie a Premiilor Academiei de duminică, încheind un sezon de premii prin câştigarea celei mai înalte distincţii din industria cinematografică. Premiile Academiei Americane de Film au fost decernate la Dolby Theatre din Los Angeles, Jimmy Kimmel fiind gazda ceremoniei pentru a treia oară.

Jamie Lee Curtis a câştigat premiul Oscar pentru rolul secundar din „Everything Everywhere All at Once”. A fost prima nominalizare a actriţei.

CNN a obţinut primul Oscar: „Navalny”, filmul despre disidentul rus şi fostul candidat la preşedinţie Alexei Navalnîi, a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun lungmetraj documentar.

Rihanna a interpretat „Lift me Up”. Este primul single al Rihannei după o lungă pauză. Muzica a fost compusă de Rihanna, Tems, regizorul filmului „Black Panther 2” Ryan Coogler şi compozitorul Ludwig Göransson, versurile fiind scrise de Tems şi Coogler.

Brendan Fraser a câştigat statueta la categoria cel mai bun actor în rol principal cu rolul din „The Whale”. Iar la categoria feminină, Michelle Yeoh, protagonista din „Everything Everywhere All at Once”, a fost învingătoare.

„Everything Everywhere All at Once” a condus lista nominalizărilor cu 11, urmat de „All Quiet on the Western Front” şi „The Banshees of Inisherin” cu nouă selecţii fiecare, anunţă news.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Vera Wang, prezentă la Gala Premiilor Oscar 2023
  • Cum a apărut şi Maria Sharapova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
Vezi toate știrile
Citește și