Închide meniul
Foto

Cum a devenit milionară o gimnastă de doar 20 de ani! Succesul ei nu are legătură cu sportul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2023, 17:13

Cum a devenit milionară o gimnastă de doar 20 de ani! Succesul ei nu are legătură cu sportul

Olivia Dunne / Instagram

Olivia Dunne / Instagram

S-a aflat cum a devenit milionară o gimnastă de 20 de ani. Secretul din spatele succesului ei nu stă în sport, ci în faptul că se bucură de milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Dunne este în centrul atenției în SUA, și nu datorită sportului pe care îl practică. Gimnasta de 20 de ani este urmărită de milioane de oameni atât pe TikTok, cât și pe Instagram.

Cum a devenit milionară o gimnastă de 20 de ani

Olivia Dunne este cunoscută drept „Livvy” pe rețelele de socializare. Acesta este o sportivă de 20 de ani, originară din New Jersey, care este extrem de cunoscută în rândul americanilor, și nu pentru cariera din sport.

Gimnasta se bucură de un mare succes în mediul online, acolo unde este urmărită de 3,1 milioane de oameni pe contul său de Instagram, în timp ce pe TikTok, numărul de persoane care îi urmărește videoclipurile este aproape dublu.

Din activitatea sa pe rețelele de socializare, Olivia Dunne a strâns o avere de 2,3 milioane de dolari. Aproape jumătate din această sumă a fost încasată în urma colaborării cu WME Sports, anunță marca.com.

Reclamă

O altă gimnastă vrea să o copieze pe Olivia Dunne

Astfel, în acest context, o altă gimnastă vrea să își copieze colega și a început să fie cât mai activă pe conturile de socializare. Este vorba de Elena Arenas, despre care jurnaliștii americani notează faptul că „fotografiile ei ar trebui interzise pe social media”. (VEZI FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

Elena Arenas are puțin peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, și astfel mai are mult de muncit până va ajunge la numărul impresionant de persoane pe care le are colega ei, Olivia Dunne.

„Gimnasta Elena Arenas, ale cărei poze ‘ar trebui interzise’ pe social media, o copiază pe Olivia dunne cu pozele minunate din camerele de hotel. Elena Arenas vrea coroana Oliviei Dunne și a fost recent comparată cu prietena ei.

Reclamă 4 / 0/3

Elena Arenas este la același colegiu ca și Olivia Dunne, influencer care a făcut senzație pe internet. Cele două sunt bune prietene și postează des poze împreună, atât din viața personală, cât și din competițiile la care participă. Dunne a devenit milionară la vârsta de 18 ani, iar acum are o avere de aproximativ 2,3 milioane de dolari.

Elena nu este însă foarte departe. Ea are 210.000 de urmăritori pe Tik Tok și peste 100.000 pe Instagram. Recent, Elena Arenas și-a copiat colega și a postat o poză din camera de hotel, în echipamentul celor de la LSU”, notează jurnaliștii americani.

Recomandări
  • Cum a devenit milionară o gimnastă de 20 de ani
  • Secretul ei nu stă în sport

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și