Închide meniul
Foto

Cum arată Raluca, fiica lui Mircea Sandu, la 43 de ani. A plecat din România de 9 ani şi trăieşte la Monaco

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2023, 9:43

Reclamă

Cum arată Raluca, fiica lui Mircea Sandu, la 43 de ani. Raluca Sandu a plecat în 2014 din România şi s-a mutat la Monaco alături de soţul său, omul de afaceri israelian Ziv Tetelman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raluca Sandu duce o viaţă liniştită alături de soţul său. Fiica fostului preşedinte al FRF a împlinit 43 de ani la începutul acestui an, dar este într-o formă de invidiat. Aceasta este o prezenţă obişnuită în sala de fitness şi arată impecabil. (VEZI IMAGINI CU RALUCA SANDU ÎN GALERIA FOTO)

Cum arată Raluca, fiica lui Mircea Sandu, la 43 de ani

Raluca Sandu, care a fost o prezenţă constantă în showbiz-ul românesc. a ieşit din lumina reflectoarelor o dată cu plecarea din România. La Monte Carlo, Raluca Sandu deţine şi restaurantul The Ariston New, amplasat pe Avenue Princesse Grace din Monte Carlo, la doar 50 de metri de Plage du Larvotto, conform digisport.ro. Aceasta este una dintre cele mai scumpe străzi din lume.

Raluca Sandu are 2 copii: pe Simona (12 ani), fiica sa din relaţia anterioară cu Ciro Castellano, Jonathan (8 ani), băiatul pe care îl are cu Tetelman. De asemenea, Raluca Sandu se ocupă şi de creşterea celor doi băieţi pe care Tetelman îi are din prima căsnicie.

Raluca Sandu a avut iubiţi celebri

Raluca Sandu a avut, de-a lungul timpului, relaţii cu bărbaţi celebri care au ţinut prima pagină a ziarelor. Pe lângă relaţia cu Ciro Castellano, Raluca Sandu s-a mai iubit cu Walter Zenga, cu luptătorul MMA Todd Medina, cu fiul lui Ion Ţiriac dar şi cu fostul jucător de tenis, Carlos Moya.

Reclamă

Mircea Sandu a fost timp de 24 de ani şeful fotbalului românesc. Fostul preşedinte al FRF a fost înlocuit cu Răzvan Burleanu, în 2014.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” Vezi toate știrile
Citește și