Închide meniul
Foto

Cum arată şi cu ce se ocupă acum Raluca Sandu, fiica fostului preşedinte al FRF, Mircea Sandu!

Publicat: 3 aprilie 2024, 12:10

Reclamă
Cum arată şi cu ce se ocupă acum Raluca Sandu, fiica fostului preşedinte al FRF, Mircea Sandu!

Cum arată şi cu ce se ocupă acum Raluca Sandu, fiica fostului preşedinte al FRF, Mircea Sandu!

Raluca Sandu / Instagram

La 44 de ani, Raluca Sandu se menţine într-o formă fizică de senzaţie. Iată cum arată şi cu ce se ocupă acum Raluca Sandu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostă jucătoare de tenis, Raluca Sandu continuă să facă sport pentru a se menţine în formă. Ea conduce acum o afacere şi are grijă de cei doi copii ai săi.

Cum arată şi cu ce se ocupă acum Raluca Sandu, fiica fostului preşedinte al FRF, Mircea Sandu!

Raluca Sandu a părăsit în ultimii ani lumina reflectoarelor. Fiica lui Mircea Sandu locuieşte în Monaco, unde este CEO al unei firme.

Ea a început să facă afaceri după ce s-a lăsat de tenis. Cea mai bună clasare a Ralucăi Sandu în topul WTA a fost locul 91, atins la începutul lui 1999.

Raluca Sandu a câştigat peste 150.000 de dolari din premii în timp ce era jucătoare în activitate. Ea a fost nevoită să se retragă la numai 24 de ani, din pricina unei accidentări la umăr.

Reclamă

Mircea Sandu i-a dăruit un apartament la Monaco fiicei sale, Raluca

Potrivit gsp.ro, Mircea Sandu şi-a vândut recent casa pe care o deţinea în Nisa şi şi-a achiziţionat 3 apartamente în Monaco, acolo unde locuieşte fiica lui.

Un apartament i l-a făcut cadou chiar fiicei sale, Raluca. Mircea Sandu a condus timp de 24 de ani Federaţia Română de Fotbal, între 1990 şi 2014.

După ce s-a retras din funcţie, a fost înlocuit cu Răzvan Burleanu, care a câştigat toate alegerile de la FRF de la retragerea lui Mircea Sandu încoace.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Sandu se luptă pentru a treia oară cu cancerul!

Fostul şef al Federaţiei Române de Fotbal a mărturisit că a fost diagnosticat pentru a treia oară cu cancer.

Mircea Sandu a dus o luptă teribilă cu boala cumplită în ultimii ani. Este decis să o învingă din nou.

Sunt bine, mulțumesc! Am văzut și eu că a dat prin presă că aș avea a patra oară. Pai am fost diagnosticat doar de două ori până acum. E a treia oară. Sunt acasă, în București, dar plec la Nisa peste 2 zile.

Trebuie să țin boala sub control. Haideți să vă spun ceva, dacă iei cancerul din pripă și te tratezi bine de la început, apoi urmezi întocmai sfaturile oncologului meu, cancerul nu mai are putere să fie devastator. Eu sunt optimist, nu-mi fac griji. Sunt ca și până acum.

Boala asta o învingi în primul rând psihic, nu trebuie s-o lași să te doboare. Eu merg frecvent la Nisa la controale. Nu am nicio teamă.

Trebuie să ai capul limpede ca să învingi boala asta. Îmi continuu tratamentul cu rigurozitate, iau pastile, e totul ok. Eu sunt un luptător, vreau să lupt în continuare pentru că iubesc viața”, declara anul trecut Mircea Sandu pentru capital.ro.

Mircea Sandu a jucat fotbal la nivel profesionist înainte de 1989. Cea mai lungă perioadă a avut-o ca atacant al Sportului Studenţesc. A jucat în perioada 1971-1986 pentru Sportul, marcând 178 de goluri în 416 partide. A mai jucat pentru Progresul Bucureşti şi Gloria Buzău. Mircea Sandu a jucat ultimul meci ca fotbalist pe 21 septembrie 1987, pentru Gloria Buzău. Buzoienii au învins atunci U Cluj cu 1-0.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și