Închide meniul
Foto

Cum arată şi cu ce se ocupă Cătălin Cursaru! Fostul golgheter al României, apariţie rară în spaţiul public

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 martie 2023, 19:20

Cum arată şi cu ce se ocupă Cătălin Cursaru! Fostul golgheter al României, apariţie rară în spaţiul public

Cătălin Cursaru, apariţie publică rară

Hepta

  • Cum arată şi cu ce se ocupă Cătălin Cursaru
  • Apariţie rară a fostului golgheter al României

Cum arată şi cu ce se ocupă Cătălin Cursaru. Fostul golgheter al României a rămas o persoană discretă după ce s-a lăsat de fotbal. În sezonul 2001 – 2002, Cătălin Cursaru a ieşit golgheterul României, cu 17 goluri marcate pentru FCM Bacău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cursaru a rămas în istoria fotbalului românesc după ce a reuşit un gol din foarfecă ântr-un meci câştigat de FCM Bacău cu Dinamo, scor 4-2. Execuţia de atunci a lui Cursaru a ajuns pe CNN, la „Faza Zilei”.

Cum arată şi cu ce se ocupă Cătălin Cursaru

Cătălin Cursaru s-a retras din fotbal la doar 30 de ani. În cariera sa, Cursaru a mai jucat, în afară de FCM Bacăi, la Chimia Brazi, FC Național, Aerostar Bacău și Tricolorul Breaza.

Reclamă

În prezent, Cătălin Cursaru arată aproape ca în perioada în care juca fotbal. De asemenea, Cursaru a dezvăluit că şi-a făcut o şcoală de fotbal.

Nu sunt genul care iese în evidență, am preferat să-mi văd de viața mea, de familie. Acum sunt observator de joc la Liga 1, am o afacere de familie, o mică firmă de care mă ocup, e ceva legat de electrică. A fost a părinților mei, după ce m-am lăsat de fotbal a fost o perioadă extrem de grea pentru mine.

Reclamă

Nu m-am gândit la antrenorat atunci. Am licența B și am avut niște grupe de copii înainte de pandemie, acum am dat drumul la o mică școală de fotbal. Nu mă așteptam să fiu atât de calm cu copiii, chiar îmi place”, a spus Cătălin Cursaru, în cadrul podcast-ului Vreau să știu.

Bogdan Lobonţ, glume pe seama golului primit de la Cătălin Cursaru

În momentul în care a reuşit cel mai frumos gol al carierei, în poarta celor de la Dinamo se afla nimeni altul decât Bogdan Lobonţ. Peste ani, acesta a glumit pe seama faptului că a ajuns pe CNN.

”Cel mai frumos gol primit? (n.r. – râde). Cel mai frumos gol pe care l-am primit eu a fost și la CNN. A fost reușita lui Cursaru, de la Bacău. A fost bine până la urmă, pentru că așa m-am văzut și eu la CNN. A fost singura dată când am apărut la rubrica ’Play of the Day’, noroc cu foarfeca lui Cursaru, că altfel nu ajungeam”, a glumit Bogdan Lobonţ, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Lovin i-a luat apărarea lui Tiberiu Căpuşă
Fotbal • 8 iun., 10:14
Florin Lovin i-a luat apărarea lui Tiberiu Căpuşă. Prin ce a trecut după un debut catastrofal. „Au venit toţi din vestiar şi m-au scuipat”