Închide meniul
Foto

Cum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2024, 11:36

Reclamă
Cum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024

Cum arată soţia lui Virgil van Dijk

Virgil van Dijk şi soţia/ Profimedia

Cum arată soţia lui Virgil van Dijk | Viitorul adversar al României de la EURO 2024 este căsătorit de mai mulţi ani cu Rike Nooitgedagt, femeia pe care a cunoscut-o încă de pe vremea când era doar un adolescent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil van Dijk este unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei Olandei. Acesta este împlinit şi pe plan personal, fiind căsătorit din 2017 cu Rike Nooitgedagt. Soţia fundaşului lui Liverpool arată fabulos (vezi galeria foto de la finalul articolului).

Cum arată soţia lui Virgil van Dijk

Virgil van Dijk a copilărit alături de soţia lui, fiind împreună încă din adolescenţă. Femeia stă departe de lumina reflectoarelor, fiind alături de soţul ei la fiecare pas.

Rike Nooitgedagt îşi construise o carieră în domeniul vânzărilor, însă a renunţat la jobul său atunci când fundaşul s-a mutat în Scoţia, pe vremea când evolua la Celtic, notează presa britanică.

Ulterior, cei doi s-au căsătorit în vara anului 2017, când Virgil van Dijk evolua la Southampton încă. Primul lor copil s-a născut în 2014, o fetiţă pe nume Nila, iar a doua fetiţă s-a născut doi ani mai târziu, aceasta numindu-se Jadi.

Reclamă
Reclamă 4

Virgil van Dijk a fost integralist în toate cele trei meciuri ale Olandei, de la EURO 2024. România se va duela cu olandezii în optimile Campionatului European din Germania, partida urmând să se dispute astăzi, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda

Virgil van Dijk a tras un semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Căpitanul „Portocalei Mecanice” a vorbit despre situația echipei sale naționale, înaintea duelului cu tricolorii lui Edi Iordănescu, relatează bbc.com.

Olandezii s-au calificat în optimi doar ca una dintre cele mai bune echipe de pe locul al treilea, după ce au pierdut marţi în faţa Austriei.

Reclamă

„Înţeleg perfect criticile”, a declarat Van Dijk. „Lucrurile în general pot şi ar trebui să meargă mai bine. Poate că ne supraestimăm”, notează news.ro.

Olanda, care a câştigat ultima dată Campionatul European în urmă cu 36 de ani, ştie că va trebui să joace mult mai bine pentru a repeta acel succes în Germania.

„Au fost multe de spus [după înfrângerea cu Austria] şi a trebuit să analizăm multe. Nu a fost tactica de vină pentru că lucrurile au mers prost. A fost în principal dorinţa de a câştiga, aşa că am vorbit despre asta şi cu cuvinte dure. Nu ne putem gândi mai departe de România. Ăsta e scopul nostru acum. „, a adăugat fotbalistul.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:25

Rapid, victorie la scor în ultimul amical al verii! Echipa giuleşteană a spulberat vicecampioana Sloveniei!

14:06

Kylian Mbappe, prezentare grandioasă la Real Madrid: „Cea mai spectaculoasă din istorie”! Florentino Perez, rol special

14:04

Lando versus Max. O comparație făcută de Adrian Georgescu

13:40

Gigi Becali a dat un răspuns vehement la întrebarea dacă ar trebui să plece Edi Iordănescu de la echipa naţională!

13:24

Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

12:57

Soţii Ionela şi Marius Cozmiuc, campioni la canotaj, vor purta drapelul României la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și