Închide meniul
Foto

Cum arată stadionul din Scorniceşti! Imagini revoltătoare cu arena aflată în paragină

Antena Sport Publicat: 10 mai 2023, 15:57

Reclamă
Cum arată stadionul din Scorniceşti! Imagini revoltătoare cu arena aflată în paragină

Cum arată stadionul din Scorniceşti! Imagini revoltătoare cu arena aflată în paragină

Stadionul din Scorniceşti / Antena Sport

Stadionul din Scorniceşti a ajuns în paragină. Imaginile cu arena inaugurată în 1975 sunt revoltătoare. În afară de Tribuna 1, care este dotată cu scaune, Stadionul Viitorul oferă doar betoane şi moloz, o imagine dezamăgitoare pentru 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În pozele ataşate, putem observa că sub tribune, găsim munţi de moloz, dar şi anumite scări pe care cu frică poţi urca. Gazonul este singurul care arată decent, pentru echipa care evoluează în Liga 4 Olt.

Cum arată stadionul din Scorniceşti

Sub Tribuna 1, există anumite spaţii comerciale şi fabricuţe de confecţii. Mai mult, complexul are şi piscină, săli de masaj, jacuzzi, toate rămase în paragină, nefiind puse în folosinţă de ani de zile. În hotelul din complex se află acum locuinţe sociale.

Interesant este că Gigi Becali a vrut să cumpere baza, în trecut, când echipele din Liga 1 aveau obligaţia să aibă un club-satelit. Totuşi, Becali nu a ajuns la un numitor comun cu autorităţile.

În anul inaugurării, 1975, stadionul avea o capacitate de 30.000 de locuri. Din 2017, capacitatea a scăzut la 13.500. Asta dacă ţinem cont că populaţia Scorniceştiului are puţin peste 11.000 de locuitori.

Reclamă

Pe vremea comunismului, echipa din oraşul lui Nicolae Ceaşescu beneficia de una dintre arenele moderne din ţară. În acea perioadă, jucători mari au evoluat pentru Scorniceşti, precum Ilie Balaci, Victor Pițurcă, Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu sau Ilie Bărbulescu.

FC Olt Scornicești, blat celebru în fotbalul românesc

FC Olt Scornicești a fost implicată într-unul dintre cele mai mari aranjamente din fotbalul românesc. în 1978, echipa din oraşul lui Ceauşescu obţinea promovarea din Divizic C, în Divizia B, după un succes cu 18-0, în faţa lui Electordul Slatina.

„Ceauşescu, în trei ani cât am fost eu preşedinte, a venit de două ori la echipă. .. Nu erau telefoane d-astea, mobile. Şi au pus maşini din 30 în 30 de km. Şi un poliţist dintr-ăsta care stătea mai prost cu cartea a spus la pauză că echipa conducea cu două la zero. Iar ăştia de la noi au înţeles nouă zero.

Reclamă 4 / 0/3

Şi au început şi ai noştri să dea goluri. Era panaramă, ce să mai. Pe vremea aia, la diviziile inferioare nu veneau observatori, nu venea nimeni”, a explicat Dumitru Dragomir, în trecut.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și