Închide meniul
Foto

Cum şi-a găsit Oleksandr Usyk casa, după revenirea în Ucraina. Locuinţa a fost ocupată de militarii ruşi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 12:45

Cum şi-a găsit Oleksandr Usyk casa, după revenirea în Ucraina. Locuinţa a fost ocupată de militarii ruşi

Cum şi-a găsit Oleksandr Usyk casa, după revenirea în Ucraina

Oleksandr Usyk s-a întors acasă / Profimediaimages

Cum şi-a găsit Oleksandr Usyk casa, care a fost ocupată zile în şir de militarii ruşi. Pugilistul de 35 de ani s-a întors în Ucraina după victoria uriaşă cu Anthony Joshua. Acesta a triumfat după 12 runde şi şi-a apărat titlurile IBF, WBA şi WBO la categoria grea în unul dintre cele mai importante meciuri din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Usyk a decis să revină acasă, alături de soţia lui. În momentul în care au ajuns la locuinţa lor din Vorzel, au trăit emoţii puternice. Pe gard erau în continuare trecute literele „V” şi „Z”, cu care s-au identificat, de-a lungul războiului, militarii din Rusia.

Cum şi-a găsit Oleksandr Usyk casa, după revenirea în Ucraina

Primul lucru pe care l-a făcut Oleksandr Usyk, după ce a ajuns acasă, a fost să arboreze steagul Ucrainei pe gard. A trăit un şoc în momentul în care a intrat în curte şi a descoperit că aceasta era distrusă.

Soţia sportivului, Ekaterina Usyk, a făcut publică o imagine în care se vede dezastrul lăsat în urmă de ruşi. Mesajul transmis de ea a fost unul plin de furie.

Lumea rusă a sosit la mine acasă. Animale. Au distrus totul, ca întotdeauna„, a scris Ekaterina pe contul ei de Instagram, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă
Ekaterina Usyk
Ekaterina Usyk a postat imagini cu locuinţa care a fost ocupată de ruşi

În imaginile făcute publice pe reţelele sociale se vede şi locul de joacă, care a fost nimicit, dar şi casa care a suferit distrugeri serioase.

Oleksandr, soţia şi copiii cuplului reuşiseră să părăsească localitatea Vorzel, aflată în vecinătatea capitalei Kiev, imediat după ce a început războiul. Au aflat de la vecini că ruşii i-au ocupat casa şi că au făcut prăpăd. Mai mult decât atât, fuseseră amplasate tancuri chiar în apropierea vilei, până să înceapă contraofensiva ucrainenilor.

Reacţia lui Oleksandr Usyk, după victoria uriaşă cu Anthony Joshua

La Jeddah, Usyk a câştigat şi meciul revanşă cu Joshua, fiind declarat învingător la puncte de doi dintre cei trei arbitri judecători: 115-113, 116-112, 113-115.

Reclamă 4 / 0/3

Primul meci a avut loc în septembrie 2021, când Oleksandr Usyk a devenit noul „rege” al greilor după ce l-a învins la puncte pe englezul Anthony Joshua, care era deţinătorul centurilor WBA, WBO şi IBF. Decizia arbitrilor a fost unanimă în favoarea boxerului de 34 de ani, 117-112, 116-112, 115-113.

Am scris istorie. Multe generații se vor uita la această luptă. Adversarul a încercat să mă învingă, dar am rezistat. Bineînțeles că am crezut că am câștigat”, a spus Oleksandr Usyk.

Imediat după luptă, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj pe reţelele de socializare.

O victorie dificilă, dar atât de importantă și de necesară. Apărarea titlului de campion mondial este un simbol pentru faptul că toți cei care sunt de sorginte ucraineană nu vor renunța la ce le aparține, vor lupta și vor câștiga”, a scris Zelenski pe Twitter.

Recomandări
  • Oleksandr Usyk s-a întors în Ucraina după victoria cu Anthony Joshua
  • Cum a ajuns să îi arate casa, care a fost ocupată de militarii ruşi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și