Închide meniul
Foto

Dacian Varga, amintiri fabuloase despre escapadele cu Cristi Pulhac: „Era bulevard prin casă! Se muncea în trei schimburi”

Publicat: 5 iulie 2023, 17:38

Reclamă
Dacian Varga, amintiri fabuloase despre escapadele cu Cristi Pulhac: „Era bulevard prin casă! Se muncea în trei schimburi”

Dacian Varga, amintiri fabuloase despre escapadele cu Cristi Pulhac

Cristi Pulhac şi Dacian Varga au fost colegi de apartament / Instagram

Dacian Varga a venit cu amintiri fabuloase despre escapadele pe care le avea cu fostul său coleg de apartament, Cristi Pulhac. Cei doi foşti fotbalişti au fost coechipieri la Sportul Studenţesc, dar au locuit împreună şi în perioada în care Pulhac îmbrăca tricoul lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Varga are un trecut tumultos şi a fost implicat în mai multe scandaluri din cauza vieţii extrasportive. Nici fundaşul stânga, care are trei selecţii la echipa naţională, nu s-a lăsat mai prejos.

Dacian Varga, amintiri fabuloase despre escapadele cu Cristi Pulhac

Fostul mijlocaş de la Sportul, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar şi FC Vaslui a recunoscut că era nebunie totală în perioada în care era coleg de cameră cu Pulhac.

Eu am stat cu Pulhac în cameră. Îți dai seama… am jucat o dată într-un Sportul – Dinamo. Ne-am înjurat, mi-a spart gura și eu stăteam cu el în cameră, în Dorobanți. Eu l-am scuipat, el mi-a dat un cot de mi-a spart gura…

Și după meci am plecat cu aceeași mașină spre casă. Ce să mai reglăm după meci? Îi zic «Nu vezi că mi-ai spart buza?”, iar el a spus «Lasă, Daciane, că mergem acasă și îți pun gheață». Și când am ajuns s-a dus la frigider și mi-a adus o pungă de gheață. E prietenul meu, fratele meu. Dar pe teren nu aveam scrupule.

Reclamă

Vorbeam recent cu Cristi. Spuneam că dacă am scrie noi o carte, cea a lui Codin Maticiuc despre viața lui ar fi pistol cu apă. Făceam multe prostii. Nu poți să-ți imaginezi. Nu prea se poate spune ce făceam.

Zici că era bulevard prin casă. Da, erau multe vizitatoare. Eram tineri. Zici că era la hotel, se intra și se ieșea. Se lucra în schimburi… Se muncea non-stop. În trei schimburi. Da, erau și zile în care simțeam că eram epuizat. Nu vă gândiți la prostii (n.r- râde cu subînțeles). Stăteam la vorbă, la caterincă. Era ceva… Doamne ferește!

La un moment dat stăteam cu el și bate cineva la ușă. Ne uitam unul la altul și ziceam «Bă, a venit pentru tine sau pentru mine?». Am făcut multe„, a declarat Dacian Varga la gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Pulhac a fost unul dintre cei mai rebeli fotbalişti. Nu de puţine ori, Pulhac a făcut subiectul unor ştiri legate de escapadele sale. Cea mai cunoscută rămâne cheful de pomină cu Gabi Torje şi Adrian Ropotan. În 2008, deşi erau jucători la Dinamo, cei trei au chefuit pe ritmurile manele „Steaua e numai una!”. Şi Dacian Varga a fost aproape să participe la acea petrecere.

Eram și eu invitat în seara când Pulhac și Ropotan au stat «Steaua e numai una». Dar nu m-am dus că eram în cantonament cu Sportul, că aveam meci. Dar știam tot ce petrece acolo„, a precizat Varga.

Raluca, soţia lui Cristi Pulhac, este de o frumuseţe răvăşitoare

Cristi Pulhac s-a făcut băiat cuminte, iar soţia sa a avut un rol major în schimbarea fostului fotbalist. Cei doi se cunosc de 13 ani ani, iar iubirea e la fel de mare ca în prima zi.

Raluca Pulhac, superba soţie a lui Cristi Pulhac, este o prezenţă constantă pe reţelele de socializare şi este asaltată cu cu complimente. „Eşti superbă” sau „Frumoaso” sunt câteva dintre mesajele primite de la fani. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU RALUCA PULHAC, SOŢIA LUI CRISTI PULHAC).

Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Cristi Pulhac a recunoscut că s-a îndrăgostit încă din prima zi de actuala sa soţie. Pulhac a dezvăluit că a cucerit-o cu un loc de parcare.

Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea împresia (…) Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. (…) Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană‘, spunea Cristi Pulhac într-un interviu acorda Antena Stars.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și