Închide meniul
Foto

Daiana, soţia lui Denis Haruţ, este fiica uneia dintre cele mai mari sportive ale României. Daiana este de o frumuseţe răpitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2023, 19:11

Reclamă
Daiana, soţia lui Denis Haruţ, este fiica uneia dintre cele mai mari sportive ale României. Daiana este de o frumuseţe răpitoare

Daiana este fiica uneia dintre cele mai mari sportive ale României

Intagram Daiana Haruţ

Daiana, soţia lui Denis Haruţ, jucător la FCSB, este fiica uneia dintre cele mai mari sportive ale României. Daiana este fiica Doinei Melinte, una dintre cele mai mari atlete din istoria României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doina Melinte este una dintre marele sportive din istoria României. Doina Melinte a participat la numai puţin de 4 ediţii ale Jocurilor Olimpice. Doina Melinte a devenit campionată olimpică în proba de 800 de metri, la Jocurile Olimpice din 1984, de la los Angeles. La aceeaşi ediţie, Doina Melinte a câştigat medalia de argint în proba de 1500 de metri.

Daiana, soţia lui Denis Haruţ, este fiica uneia dintre cele mai mari sportive ale României

De asemenea, Doina Melinte este dublă campioană mondială în sală (1987 și 1989) și a câștigat de cinci ori medalia de aur la campionatele europene în sală (1982, 1985, 1988, 1989 și 1990).

Doina Melinte mai are cu ce se mândri pe lângă performanţele de excepţie din sport. Aceasta are o fiică de o frumuseţe răpitoare. Daiana are un soţ celebru. Este vorba de Denis Haruţ, jucător de la FCSB.

Cei doi sunt căsătoriţi şi au împreună o fetiţă. Daiana este o prezenţă activă pe reţelele de socializare, acolo unde postează imagini care fac deliciul internauţilor. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO) Naşii cuplului Denis Haruţ – Daiana Haruţ au fost Marius Croitoru şi soţia sa.

Reclamă

Denis Haruţ şi Daiana s-au căsătorit la finalul anului trecut

Denis Haruț s-a căsătorit cu Daiana la finalul anului trecut! Fundașul de la FCSB, în vârstă de 23 de ani, și-a unit destinele cu Daiana Melinte, superba brunetă alături de care are un copil. De la nuntă n-au lipsit nici colegii lui Denis de la FCSB. Billel Omrani și Joyskim Dawa au făcut spectacol, iar imaginile au ajuns repede în mediul online.

Denis și Daiana formează un cuplu de mulți ani, iar în urmă cu câteva luni Daiana i-a dăruit un copil jucătorului de la FCSB. Denis Haruț și Daiana au avut parte de o nuntă de vis, într-un local luxos, unde au fost invitați o mulțime de oameni. Printre invitații de lux s-au numărat și colegii săi de la FCSB.

Denis Haruț s-a lăudat cu soția sa pe rețelele sociale. Fundașul de 23 de ani a postat o fotografie cu Daiana, înainte de nuntă, alături de mesajul: „Soția mea frumoasă”.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Haruț a fost cumpărat de FCSB, de la FC Botoșani, în februarie 2021, în schimbul a 660.000 de euro. Fundașul de 23 de ani a adunat 38 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor. În prezent, Haruț este cotat la 650.000 de euro de transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și