Închide meniul
Foto

David Beckham, gest superb pe timpul războiului! Și-a cedat conturile de pe rețelele de socializare unei ucrainence. Iryna are acum zeci de milioane de urmăritori

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2022, 8:37

David Beckham, gest superb pe timpul războiului! Și-a cedat conturile de pe rețelele de socializare unei ucrainence. Iryna are acum zeci de milioane de urmăritori

David Beckham, ajutor uriaş pentru ucraineni

Face to Face / face to face via Hepta

David Beckham a făcut un gest uriaș, în încercarea de a veni în ajutorul ucrainenilor care trec prin momente teribile după războiul declanșat de Vladimir Putin. Legenda lui Real Madrid și a naționalei Angliei a decis să își predea conturile de socilizarea șefei Centrului Regional Perinatal din Harkov. Iryna este și medic anestezist și a tratat zeci de nou-născuți chiar în timpul bombardamentelor rușilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare fotbalist a donat deja un milion de dolari, dar și-a dorit să ajute cu mai mult de atât. A luat hotărârea să o lase pe Iryna să posteze pe conturile lui de Instagram și Facebook, pe care are 71 milioane, respectiv 56 de milioane de urmăritori.

Cum i-a ajutat David Beckham pe ucraineni în timpul războiului

Astăzi îi predau conturile mele de socializare Irynei, șefa Centrului Regional Perinatal din Harkov, Ucraina, unde ajută mamele să nască. Urmăriți activitatea pe care o face ea și ceilalți medici pentru a salva vieți în Ucraina. Vă rugăm să oferiți tot ce puteți pentru a sprijini UNICEF și oameni precum Iryna folosint link-ul pentru donații”, a fost mesajul postat de David Beckham.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by David Beckham (@davidbeckham)


Iryna a anunțat, încă din prima zi de război, că toate gravidele și mamele care abia născuseră au fost mutate la subsolul spitalului. „Din păcate, nu putem duce acolo bebelușii care sunt la terapie intensivă, pentru că se bazează pe echipamentele de salvare„, a completat ea, potrivit news.sky.com.

Mărturiile medicului au fost unele cutremurătoare. Autoritățile din Harkov au anunțat că cel puțin 260 de civili au fost uciși în luptele din jurul orașului. Printre victime sunt și 14 copii.

Reclamă

Medicii din Harkov fac eforturi supraomenești pentru a salva vieți

Primele zile au fost cele mai dificile. A trebuit să învățăm cum să lucrăm în timpul bombardamentelor„, a mai spus Iryna.

Ucraineanca a dezvăluit că medicii și asistentele lucrează fără întrerupere. A făcut public cazul Yanei și al fiului ei, Mykhailo, care s-a născut cu probleme de respirație în a doua zi de război.

Acum este mai bine, dar ei nu mai au unde să se întoarcă. Casa lor a fost distrusă în timpul bombardamentelor„, a declarat Iryna.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și