Închide meniul
Foto

David Haye, relație în 3! Fostul campion mondial din box se iubește cu două femei: „Am început anul cu energia potrivită!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2023, 21:14

David Haye, relație în 3! Fostul campion mondial din box se iubește cu două femei: „Am început anul cu energia potrivită!”

David Haye s-a retras din box în 2018

David Haye s-a retras din box în 2018 / Instagram

David Haye are o relație în 3. Anunțul răsunător a venit din Anglia, unde thesun.co.uk notează că fostul campion mondial din box se iubește cu două femei în același timp. Fostul sportiv, ajuns la 42 de ani, se bucură din plin de momentele petrecute alături de cântăreața Una Healy (41 de ani) și fotomodelul Sian Osborne (30 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Haye s-a retras din lumea boxului în 2018, după o carieră fabuloasă. El a fost campion mondial WBA, WBC și WBO la categoria grea, iar în prezent se află în atenția tabloidelor dintr-un motiv surprinzător.

David Haye, relație în 3! Fostul campion mondial din box se iubește cu două femei

La ora actuală, Haye are două iubite. Potrivit presei din Anglia, cei 3 au petrecut Crăciunul în Londra, iar Revelionul în Marrakech. David, Una și Sian deja le-au dat vestea cea mare familiei și apropiaților.

David Haye a început relația cu Sian Osborne în 2020, pe vremea când ea lucra pentru firma lui, Black Mask Company. Între timp, în peisaj și-a făcut apariția și Una Healy. Cei 3 au avut prima escapadă în luna octombrie a anului trecut, în Ibiza, unde fostul boxer și-a sărbătorit ziua de naștere.

În urmă cu câteva zile, Una a postat pe rețelele sociale o fotografie alături de David și Sian, în timp ce luau masa în oraș. În poza respectivă, fostul campion din box le ține de mână pe ambele femei.

Reclamă

„Am început anul 2023 într-un loc confortabil, simțindu-mă cu adevărat fericită și liniștită”, a scris Una Healy, în mediul online.

View this post on Instagram


A post shared by Una Healy (@unahealy)

Reclamă 4 / 0/3

David Haye are două iubite: „Am început anul cu energia potrivită”

La rândul său, David Haye a postat o fotografie de început de an, împreună cu cele două iubite, la o piscină.

„Dacă o fotografie spune 1000 de cuvinte, aceasta spune exact ce trebuie. Am început anul cu energia potrivită, înconjurat de ființe umane înțelegătoare și frumoase, care nu judecă, ci mă acceptă pentru varianta autentică”, a fost mesajul lui David Haye.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și