Închide meniul
Foto

Decizie de ultimă oră luată de soţia lui Michael Schumacher: „O viaţă nouă!”. Schimbarea totală decisă de Corinna Schumacher

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2022, 16:50

Decizie de ultimă oră luată de soţia lui Michael Schumacher: „O viaţă nouă!”. Schimbarea totală decisă de Corinna Schumacher

Decizie de ultimă oră luată de soţia lui Michael Schumacher

Michael Schumacher şi Corinna Schumacher / Profimediaimages

Corinna Schumacher e pregătită să facă schimbări totale şi e pe punctul de a le pune în practică. Soţia lui Michael Schumacher, care de aproape un deceniu încearcă să ţină ascunsă starea de sănătate a septuplului campion de Formula 1, a luat o decizie de ultimă oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la The Sun au dezvăluit că se fac „planuri mari” pentru ca familia să trăiască „o viaţă nouă” în Spania. Corinna, Michael şi copiii cuplului se vor muta în vila cumpărată în 2017, cu 30 de milioane de euro, de la preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

Decizie de ultimă oră luată de soţia lui Michael Schumacher

Proprietatea se află în Mallorca, în apropierea oraşului Port Andratx, şi are două piscine, o grădină mare, un heliport, o vilă pentru oaspeţi şi o vedere spectaculoasă spre mare.

Cei de la thesun.co.uk au dezvăluit şi că Michael Schumacher ar fi vizitat deja vila de pe insulă cu ajutorul unui elicopter. Acum s-ar face ultimele pregătiri pentru o mutare definitivă acolo. În imediata apropiere a fost cumpărat şi un teren de 54.000 de metrii pătraţi pe care îşi va face apariţia o fermă de cai. Atât Corinna Schumacher (53 de ani), cât şi fiica Gina-Maria (25) sunt pasionate de echitaţie şi au cai pe moşiile deţinute de familie în Elveţia şi Texas.

Informaţiile despre mutarea lui Michael Schumacher în Mallorca au fost confirmate şi de jurnaliştii de la Die Bunte. Aceştia au titrat astăzi, pe prima pagină: „Corinna Scumacher: Noua ta viaţă în Mallorca”. Un reportaj spectaculos ar urma să fie publicat mâine.

Reclamă

Corinna Schumacher încearcă să îi asigure fostului mare pilot din Formula 1 „cea mai bună îngrijire medicală„. A plătit o avere după accidentul teribil suferit de Michael Schumacher în 2013. De altfel, ea s-a prăbuşit emoţional, săptămâna trecută, în public. S-a întâmplat în cadrul unui eveniment în care septuplul campion mondial de Formula 1 a primit un premiu, la Koln, pentru contribuţiile caritabile.

Corinna Schumacher a izbucnit în plans

Corinna a fost mult mai agitată decât în cadrul altor apariţii, ceea ce i-a făcut pe nemţii de la Bild să titreze: „Corinna, plângem alături de tine!”.

Jean Todt, fostul şef al lui Schumacher de la Ferrari şi un prieten foarte bun al familiei, a vorbit la eveniment, fiind vizibil afectat de tragedia prin care trece Michael. Todt e unul dintre puţinii oameni care l-au mai văzut pe Schumacher de la teribilul accident suferit în decembrie 2013.

Reclamă 4 / 0/3

Eram o echipă de neînvins! Lui Michael îi plăcea să muncească şi echipei îi plăcea să lucreze pentru el. Ne e dor de el aici. Michael are o familie minunată.

La fel ca soţia mea Michelle, Corinna este una dintre cele mai puternice femei pe care le ştiu. Nimeni nu s-ar fi gândit că vor fi momente care să aducă lacrimi. Nu e ceva ce poate fi controlat”, a spus Todt, citat de bild.de.

Imaginea de 1 milion de euro, cu Michael Schumacher, prima după accidentul teribil

Corinna Schumacher a făcut tot ce a depins de ea să nu se afle informaţii despre starea de sănătate a soţului ei. A trecut prin clipe grele când un prieten al familiei l-a fotografiat pe Schumacher, la trei ani după ce acesta a intrat în comă. Conform The Sun, Michael ar fi fost pozat în timp ce era întins în pat.

Bărbatul a încercat apoi să vândă această poză cu 1.25 milioane de euro. Imaginea a fost surprinsă în 2016, la trei ani distanţă de accident, în reşedinţa din Geneva a familiei Schumacher.

Bărbatul al cărui nume nu a fost divulgat a scos poza la licitaţie către mai multe publicaţii celebre din Europa. La ceva timp după acel moment, procurorii din Offenburg au confirmat că „o persoană necunoscută deţine poze secrete cu Schumacher pe care vrea să le vândă pe sume uriaşe de bani”.

Soţia Corinna le-a cerut autorităţilor să intervină şi o anchetă a fost demarată şi între timp ajunsă în stand-by. Publicaţia din Europa căreia i-a fost oferită poza nu a dezvăluit sursa.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și