Închide meniul
Foto

Deea, sora lui George Pușcaș, face furori pe rețelele de socializare. Cum arată sora atacantului de la Genoa

Reclamă

Publicat: 9 aprilie 2023, 14:25

Deea, sora lui George Pușcaș, face furori pe rețelele de socializare. Cum arată sora atacantului de la Genoa

Deea, sora lui George Pușcaș, face furori pe rețelele de socializare

Deea Pușcaș / Foto: Instagram

Deea, sora lui George Pușcaș, face furori pe rețelele de socializare. Frumoasă brunetă primește mii de aprecieri la pozele pe care le postează și este urmărită de peste 5.000 de oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult decât atât, fotbaliști precum Ionuț Radu, Alex Pașcanu, Vlad Dragomir, Ionuț Nedelcearu o urmăresc.

Deea, sora lui George Pușcaș, face furori pe rețelele de socializare. Cum arată sora atacantului de la Genoa

Deea este cea mai mare susținătoare a lui George Pușcaș, ea fiind prezentă de multe ori la meciurile fratelui său. De asemenea, frumoasa brunetă postează des poze împreună cu atacantul de la Genoa.

George Pușcaș are șanse mari să promoveze în Serie A alături de Genoa, echipa sa fiind actualmente pe locul 2 în Serie B. Cele mai importante meciuri ale românilor din liga a doua italiană pot fi urmărite în exclusivitate, în AntenaPLAY.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați în presa din Italia după ultimele meciuri ale Parmei: „S-ar putea să nu mai fie vremea lor!”

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost analizați în presa din Italia, după ultimele meciuri ale Parmei. Jurnaliștii din Peninsulă notează faptul că absența celor doi români, de la ultimul meci, a trecut neobservată, și astfel, s-ar putea ca „vremea lor” la formația din Serie B să fi trecut.

Reclamă

Cele mai tari meciuri din Serie B se pot vedea exclusiv în AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro.

Jurnaliștii de la parmalive.com au vorbit pe larg despre situația lui Valentin Mihăilă și Dennis Man. Despre fostul jucător de la Universitatea Craiova, aceștia susțin că are șansa să se reintegreze în formația lui Fabio Pecchia, după perioada în care a fost accidentat.

Cât despre Dennis Man, jurnaliștii susțin că antrenorul de la Parma nu a mai optat pentru serviciile acestuia, în ultima partidă, cea cu Palermo. Acest fapt ar putea reprezenta un semn pentru internaționalul român, care a traversat o formă oscilantă în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Odată cu victoria Parmei în fața lui Palermo, dubla excludere a celor doi români, Dennis Man și Valentin Mihailă, a trecut neobservată . Totuși, lipsa celui din urmă este o consecință logică a unei lungi perioade de accidentări, care abia acum l-a determinat pe Mihailă să reapară pe banca de rezerve. Treaba este diferită la Man. Pecchia, care de obicei rotește foarte mult ‘aripile’, a optat pentru alegeri diferite în meciul cu Palermo.

Ar fi putut fi, printre rânduri, și un semnal pentru internaționalul român? Cert este că meciul de lunea viitoare cu Cittadella o obligă pe Parma să caute acea continuitate mult râvnită, care nu s-a văzut cu adevărat niciodată în acest sezon. Și cine știe, s-ar putea să nu mai fie vremea lui Man și Mihailă, dacă cel din urmă nu poate fi folosit la capacitate maximă”, au notat jurnaliștii de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și