Închide meniul
Foto

Denis Haruț s-a căsătorit! Billel Omrani și Joyskim Dawa au făcut show la nunta fundașului de la FCSB. Imagini de senzație

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2022, 10:52

Denis Haruț s-a căsătorit! Billel Omrani și Joyskim Dawa au făcut show la nunta fundașului de la FCSB. Imagini de senzație

Denis Haruț s-a căsătorit cu Daiana

Denis Haruț s-a căsătorit cu Daiana / Instagram

Denis Haruț s-a căsătorit! Fundașul de la FCSB, în vârstă de 23 de ani, și-a unit destinele cu Daiana Melinte, superba brunetă alături de care are un copil. De la nuntă n-au lipsit nici colegii lui Denis de la FCSB. Billel Omrani și Joyskim Dawa au făcut spectacol, iar imaginile au ajuns repede în mediul online (VEZI GALERIA FOTO).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Haruț și Daiana, fiica fostei atlete Doina Melinte, au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit.

Denis Haruț s-a căsătorit! Billel Omrani și Joyskim Dawa au făcut show la nuntă

Denis și Daiana formează un cuplu de mulți ani, iar în urmă cu câteva luni Daiana i-a dăruit un copil jucătorului de la FCSB.

View this post on Instagram


A post shared by Haruț Denis (@harut.denis)

Reclamă

 

Denis Haruț și Daiana au avut parte de o nuntă de vis, într-un local luxos, unde au fost invitați o mulțime de oameni. Printre invitații de lux s-au numărat și colegii săi de la FCSB.

Denis Haruț s-a căsătorit
Denis Haruț s-a căsătorit / Instagram Billel Omrani

Billel Omrani și Joyskim Dawa s-au îmbrăcat elegant și au făcut furori la nuntă.

Reclamă 4 / 0/3
Denis Haruț s-a căsătorit
Denis Haruț s-a căsătorit / Instagram Billel Omrani

Denis Haruț s-a lăudat cu soția sa pe rețelele sociale. Fundașul de 23 de ani a postat o fotografie cu Daiana, înainte de nuntă, alături de mesajul: „Soția mea frumoasă”.

Denis Haruț s-a căsătorit
Denis Haruț s-a căsătorit / Instagram Denis Haruț

Denis Haruț a fost cumpărat de FCSB, de la FC Botoșani, în februarie 2021, în schimbul a 660.000 de euro. Fundașul de 23 de ani a adunat 38 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor.

În prezent, Haruț este cotat la 900.000 de euro de transfermarkt.com.

Gigi Becali s-a enervat și îi trimite pe Ianis Stoica şi Denis Haruţ la Cluj

Recent, Gigi Becali a anunțat că îi trimite pe Ianis Stoica şi Denis Haruţ la Cluj. Patronul FCSB a anunţat că cei doi fotbalişti pot ajunge la Universitatea Cluj, rivala campioanei CFR.

Patronul FCSB nu mai crede în fiul lui Pompiliu Stoica. Ajuns la 20 de ani, Ianis valorează 1 milion de euro, însă prestaţiile sale nu l-au impresionat pe latifundiarul din Pipera.

„Pe Ianis s-ar putea să-l dăm împrumut în iarnă. M-a întrebat un impresar dacă-i ias pe Ianis și pe Haruț la U Cluj. Da, mă, îi las. Fac curățenie cum pot. Fotbaliștii de la FCSB să știe că nu-i supăr, nu-i jignesc, ci le dau bani. Dacă ai valoare, rămâi. Dacă nu, pleci! La revedere, la FCSB stai doar dacă ai valoare!

Pe Ianis l-am așteptat atâta timp. Ce să-i mai fac? Mai cred foarte puțin în el. Pentru că mai cred, să meargă la U Cluj, să demonstreze acolo. Băăă, ai 20 de ani. Dacă nu joci la 20 de ani, ce să faci?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Denis Haruț s-a căsătorit
  • Billel Omrani și Joyskim Dawa au făcut show la nunta fundașului de la FCSB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și