Închide meniul
Foto

Diana Şucu, glumă genială despre soţul său: „Banii mei sunt ai mei. Banii domnului Şucu sunt banii noştri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2024, 17:54

Reclamă
Diana Şucu, glumă genială despre soţul său: „Banii mei sunt ai mei. Banii domnului Şucu sunt banii noştri!”

Diana Şucu, glumă genială despre soţul său

Diana Şucu şi Dan Şucu / Instagram

Diana Şucu a făcut o glumă genială despre soţul său şi despre banii familiei. Diana Şucu a mai spus că abia asteaptă să meargă din nou pe Giuleşti şi a dezvălzuit că soţul său este supărat în momentul în care echipa nu câştigă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Şucu a recunoscut că până ca soţul său să investească la Rapid, nu a fost niciodată pe un stadion de fotbal.

Diana Şucu, glumă genială despre soţul său

„Cu sinceritate vă spun că mi-e dor de fotbal, pentru că a început să îmi placă pe stadion. Aşteptăm următorul meci peste două săptămâni. La Craiova nu merg. În general, în deplasare nu merg. Şi eu stau bine cu tensiunea. Încerc să îl încurajez şi pe soţul meu pentru că el se supără. Sunt si asistentă medicală, sunt şi PR-ul lui. După meciurile în care nu câştigă e amărăt.

El este un învingător şi învaţă în fiecare zi. Încerc să mă familiarizez cu fenomenul acesta. Până de curând, nu am fost pe stadion. Nu este suficient că bagă capul familiei? Am afaceri şi eu. Banii mei sunt banii mei. Banii domnului Şucu sunt banii noştri”, a spus Diana Şucu.

Diana, soţia lui Dan Şucu, dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu milionarul român

Diana, soţia lui Dan Şucu, dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu milionarul român. Povestea de dragoste dintre cei doi a început într-unul din magazinele deţinute de actualul finanţator al Rapidului.

Reclamă
Reclamă 4

Diana şi Dan Şucu s-au cunoscut în urmă cu 19 ani. Şoţia finanţatorului majoritar de la Rapid a spus că a fost cerut-o de soţie după doar o lună de relaţie.

Asta se întâmpla în urmă cu 19 ani, la o petrecere. Ne-am întâlnit doar, nu ne-am cunoscut. El m-a văzut pe mine, eu nu l-am văzut pe el. Gazda a organizat un dans de societate cu biletele puse într-un bol. Primele două bilete au fost ale noastre. Teoretic, trebuia să dansez cu el dar acest moment nu a avut loc. Am fugit!!!

A fost tras următorul bilet cu numele altei doamne și seara s-a terminat fără ca eu să aflu cu cine ar fi trebuit să valsez. Șase luni nu s-a întâmplat nimic. La un moment dat, ne-am întâlnit la el în magazin. M-a invitat la o cafea și, practic, din momentul acela, nu ne-am mai despărțit. O luna mai târziu m-a cerut de sotie, mai exact pe 4 august 2005”, a spus Diana Şucu pentru cancan.ro.

Reclamă
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:07

Motivul pentru care Mihai Stoica s-a enervat înainte de tragerea la sorţi pentru Ligă: „Două zile am folosit cuvinte inferioare”

21:43

Cristiano Ronaldo, un nou record uriaş. E singurul jucător din istorie care joacă la 6 Campionatele Europene

21:30

David Popovici s-a calificat în finala de 100 de metri liber cu cel mai bun timp! E singurul care a coborât sub 48 de secunde!

21:22

„Am avut o discuţie cu Edi!” Jucătorul care a refuzat să vină la naţionala României: „Nu regret! I-am spus asta!”

21:00

LIVE TEXTPortugalia – Cehia 0-0. Starurile lui Roberto Martinez încep drumul spre trofeu. Cristiano Ronaldo e titular

20:50

Turcia – Georgia 3-1! Goluri FABULOASE ale lui Mert Muldur şi Arda Guler! Mikautadze a marcat pentru georgieni

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și