Închide meniul
Foto

Diana Şucu, glumă genială despre soţul său: „Banii mei sunt ai mei. Banii domnului Şucu sunt banii noştri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2024, 17:54

Reclamă
Diana Şucu, glumă genială despre soţul său: „Banii mei sunt ai mei. Banii domnului Şucu sunt banii noştri!”

Diana Şucu, glumă genială despre soţul său

Diana Şucu şi Dan Şucu / Instagram

Diana Şucu a făcut o glumă genială despre soţul său şi despre banii familiei. Diana Şucu a mai spus că abia asteaptă să meargă din nou pe Giuleşti şi a dezvălzuit că soţul său este supărat în momentul în care echipa nu câştigă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Şucu a recunoscut că până ca soţul său să investească la Rapid, nu a fost niciodată pe un stadion de fotbal.

Diana Şucu, glumă genială despre soţul său

„Cu sinceritate vă spun că mi-e dor de fotbal, pentru că a început să îmi placă pe stadion. Aşteptăm următorul meci peste două săptămâni. La Craiova nu merg. În general, în deplasare nu merg. Şi eu stau bine cu tensiunea. Încerc să îl încurajez şi pe soţul meu pentru că el se supără. Sunt si asistentă medicală, sunt şi PR-ul lui. După meciurile în care nu câştigă e amărăt.

El este un învingător şi învaţă în fiecare zi. Încerc să mă familiarizez cu fenomenul acesta. Până de curând, nu am fost pe stadion. Nu este suficient că bagă capul familiei? Am afaceri şi eu. Banii mei sunt banii mei. Banii domnului Şucu sunt banii noştri”, a spus Diana Şucu.

Diana, soţia lui Dan Şucu, dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu milionarul român

Diana, soţia lui Dan Şucu, dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu milionarul român. Povestea de dragoste dintre cei doi a început într-unul din magazinele deţinute de actualul finanţator al Rapidului.

Reclamă

Diana şi Dan Şucu s-au cunoscut în urmă cu 19 ani. Şoţia finanţatorului majoritar de la Rapid a spus că a fost cerut-o de soţie după doar o lună de relaţie.

Asta se întâmpla în urmă cu 19 ani, la o petrecere. Ne-am întâlnit doar, nu ne-am cunoscut. El m-a văzut pe mine, eu nu l-am văzut pe el. Gazda a organizat un dans de societate cu biletele puse într-un bol. Primele două bilete au fost ale noastre. Teoretic, trebuia să dansez cu el dar acest moment nu a avut loc. Am fugit!!!

A fost tras următorul bilet cu numele altei doamne și seara s-a terminat fără ca eu să aflu cu cine ar fi trebuit să valsez. Șase luni nu s-a întâmplat nimic. La un moment dat, ne-am întâlnit la el în magazin. M-a invitat la o cafea și, practic, din momentul acela, nu ne-am mai despărțit. O luna mai târziu m-a cerut de sotie, mai exact pe 4 august 2005”, a spus Diana Şucu pentru cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și