Închide meniul
Foto

Dieta strictă a lui David Popovici. Alimentul pe care nu îl mănâncă niciodată

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2023, 11:12 / Actualizat: 24 iulie 2023, 13:00

Reclamă
Dieta strictă a lui David Popovici. Alimentul pe care nu îl mănâncă niciodată

Dieta strictă a lui David Popovici

David Popovici, la finalul unei probe / Profimedia Images

Dieta strictă a lui David Popovici. Alimentul pe care nu îl mănâncă niciodată marele nostru campion pentru a se menţine în formă a fost dezvăluit chiar de sportiv. David Popovici participă la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, competiţie ce este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici e gata să scrie din nou istorie pentru România în nataţia mondială. Românul este deja calificat în semifinalele probei de 200 de metri liber. Pentru a se menţine la cel mai înalt nivel, David Popovici face şi sacrificii. Se trezeşte devreme pentru antrenamente şi ţine şi o dietă strică.

Dieta strictă a lui David Popovici

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, David Popovici a făcut dezvăluiri unice despre dieta pe care o are. Astfel, David Popovici nu consumă niciodată pâine albă. De asemenea, produsele de tip fast-food și mâncarea cu un conținut ridicat de grăsimi sau ulei nu se regăsesc în dieta sa, scriu cei de la doctordebine.ro.

Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine…Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic și văd că funcționează la mine. Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00„, a povestit David Popovici, potrivit Şcoala9.ro.

David Popovici este dublu campion mondial în probele de 100 şi 200 de metri liber. Românul s-a dus la Campionatele Mondiale de Înot de Fukuoka cu gândul să îşi apere titlurile. Programul complet al competiţiei îl găseşti aici.

Reclamă

”Cred că lumea va încerca să pună presiune pe mine. Ţine de mine dacă o accept sau nu şi ce cred eu despre această presiune. Ce pot controla este presiunea pe care o pun eu pe mine, care va fi la niveluri joase.

Absolut, dorinţa mea este să vină, să fie şi mai bun decât mine sau să se apropie de mine. Şi să ne putem întrece pentru că dacă nu ai competiţie nu te simţi bine atunci când câştigi.

Încercăm să nu ne raportăm prea mult la concurenţi, dar atunci când eram la început îi studiam fiindcă aveam ce învăţa de la ei. Şi acum (n.r.: îi studiază), dar ne concentrăm mai mult pe cursa mea.

Reclamă 4 / 0/3

Le-am prevăzut, dar tot a fost un pic haotic fiindcă nu am avut până acum de învăţat atât de mult. Dar ne-am descurcat, chiar dacă am mai ratat câteva antrenamente fiindcă am avut nevoie să repet, nu a fost nimic ce nu a putut fi recupera”, a declarat David Popovici, într-un interviu publicat pe contul de YouTube al Federaţiei de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și