Închide meniul
Foto

Din ce face bani Cristian Daminuţă, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans: „Au explodat aceste afaceri”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 18:36

  • Din ce face bani Cristian Daminuţă
  • Soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans

Din ce face bani Cristian Daminuţă, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans. Fostul jucător de la Inter şi Milan are o afacere cu burgeri în Timişoara. Daminuţă a spus că totul merge ca pe roate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Daminuţă spune că e loc pentru toată lumea în acest domeniu şi că deja scoate foarte mulţi bani.

Din ce face bani Cristian Daminuţă, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans

Momentan mă ocup de o afacere pe care am deschis-o în Timișoara, cu burgeri. Soția e acasă cu copiii, așteptăm să vină vremea frumoasă, să ne bucurăm și să ne creștem copiii în liniște și pace.

Reclamă

Merge foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu, oricum în ultimii 2 ani, au explodat aceste afaceri în domeniul burgerilor, că s-au deschis foarte multe și este loc pentru toată lumea”, a declarat Cristian Daminuță pentru antenastars.ro.

Reacţia monumentală a lui Cristian Daminuţă, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans

Cristian Daminuţă a avut o reacţie monumentată, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă destinată adulţilor. Fostul fotbalist de la Inter şi Milan a spus că nu s-a opus dorinţei soţiei sale de face bani pe această platformă.

Reclamă

Mai mult, Daminuţă a spus că a şi încurajat-o pe Mădălina să facă acest pas, având în vedere că obişnuia să pună fotografiii în ţinute lejere pe reţelele de socializare.

Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis «Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e».

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. Nu am deschis subiectul banilor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am deschis subiectul banilor.I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a spus Cristian Daminuţă pentru gsp.ro.

Soţia lui Cristian Daminuţă şi-a făcut cont pe OnlyFans

Soţia lui Cristian Daminuță şi-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă destinată adulţilor. Aceasta a dezvăluit şi ce reacţie a avut soţul său, în momentul în care i-a comunicat decizia. Mădălina Daminuţă a spus că soţul său a avut o reacţie pozitivă în momentul în care a aflat. Mai mult, tânăra spune că fostul fotbalist chiar o susţine pe acest drum.

El este foarte deschis. Am noroc pentru că este înțelegător, nu are nimic împotrivă, chiar mă susține este de acord. Nu a fost nici gelos. Nu are de ce. El mă ajută în ceea ce vreau să fac și în ceea ce îmi doresc eu mai mult. (…) El mă va susține în tot ceea ce îmi doresc eu să fac”, a spus Mădălina Daminuţă pentru antenastars.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Daminuţă
Liga 1 • 25 feb., 19:26
FOTO
„Fii bărbat, decât să te scalzi în penibil!” Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Albu, după scandalul de la Rapid
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie
Diverse • 15 ian., 14:06
FOTO
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie: „Am discutat destul şi a fost numai rău!”
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans
Diverse • 19 dec., 18:47
FOTO
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans! De la ce a pornit scandalul uriaş
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani
Liga 1 • 11 oct., 12:31
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani: „M-am născut talent, dar am murit speranţă”
Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță
Extra • 31 mai, 17:30
FOTO
Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță. Mădălina, care face bani din OnlyFans, și-a uluit fanii